Arvioitu kesto

1 h

Järjestäjä

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Tämä konsertti, jonka nimi on peräisin Kamala Sankaramin laulusta, tarkastelee intialaisen ja länsimaisen runouden ja musiikin yhtymäkohtia.

Länsimaiset 1900- ja 2000-luvun säveltäjät tulkitsevat intialaista runoutta, ja intialaiset diasporasäveltäjät osoittavat, miten hindulaiset ja länsimaiset klassiset musiikkikielet voidaan yhdistää laulun maailmaan, jolloin kulttuurit ja näkökulmat sulautuvat yhteen äänen ja tekstin kautta

Lue tapahtumasta lisää englanniksi.

Lisätiedot: Matti Leisma, matti.leisma@uniarts.fi 

Sibelius-Akatemian laulumusiikin Soiva kieli -laulusarjassa kuullaan vuosittain neljä liedkonserttia laulutaiteen ja pianomusiikin opiskelijoiden esittäminä. Soiva kieli -laulusarjan taiteellisena johtajana toimii liedmusiikin lehtori Keval Shah.

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.