Arvioitu kesto

1 h

Järjestäjä

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Matineasarjassa esiintyy Sibelius-Akatemian klassisen musiikin opiskelijoita. Lisätiedot: Päivi Koivula, paivi.koivula@uniarts.fi  Konserteissa kuullaan useita soittimia sekä laulajia. Opettajista mukana ovat kamaripianistit. Sisäänpääsy saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin paikkoja riittää (Cameratassa 238 paikkaa). Sisäänmeno vain klo 11.45–12 ja mahdollisella väliajalla, poistua voi myös esiintyjän vaihtuessa. Musiikkitalon alalämpiöstä löytyy vartioimattomia ja maksuttomia naulakoita ulkovaatteiden ja suurten laukkujen säilytystä varten. […]

Matineasarjassa esiintyy Sibelius-Akatemian klassisen musiikin opiskelijoita.

Lisätiedot: Päivi Koivula, paivi.koivula@uniarts.fi 

Konserteissa kuullaan useita soittimia sekä laulajia. Opettajista mukana ovat kamaripianistit.

Sisäänpääsy saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin paikkoja riittää (Cameratassa 238 paikkaa). Sisäänmeno vain klo 11.45–12 ja mahdollisella väliajalla, poistua voi myös esiintyjän vaihtuessa.

Musiikkitalon alalämpiöstä löytyy vartioimattomia ja maksuttomia naulakoita ulkovaatteiden ja suurten laukkujen säilytystä varten.

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.