Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Eino Leinon ja Runon ja suven päivän konsertissa Osmo-Matias Ojanen ja Katri Tikka johdattelevat Eino Leinon runojen maisemiin.

Runon ja suven päivän konsertissa Osmo-Matias Ojasen laulu maalaa reittejä tiettömille taipaleille mielen vaeltaa Eino Leinon runojen maisemiin. Kuulijan ajatukset karkeloivat aaltojen lailla ja mielen murhe nukkuu kun kitaran, harpun ja akkordiinan lempeät sävelet huokaavat hellästi kuulijan korviin vienossa suvi-illassa. Eino Leinon teksteihin säveltämiään lauluja Osmo-Matias tulkitsee yhdessä harpisti Katri Tikan kanssa.

Osmo-Matias Ojanen, laulu, kitara, harmonikka ja akkordiina
Katri Tikka, folk-harppu

Sävellykset: Osmo-Matias Ojanen, sanat: Eino Leino
Lauluja mm. runoihin Rauha, Laulu onnesta, Suvi-illan vieno tuuli, Kultaansa kaipaava, Juhannus, Kullan luota.

Osmo-Matias Ojanen
Facebook
Instagram

Katri Tikka
Facebook
Instagram

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!