Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Nuoremman polven jazztaitajat Mikko Antila ja Joonas Tuuri sekä Suomen tunnetuimpiin jazzrumpaleihin lukeutuva Teppo Mäkynen yhdistävät voimansa.

Antila/Mäkynen/Tuuri Trio on huippumuusikoiden trio, joka soittaa takuuvarmaa svengimusiikkia eloisalla tunnelmalla. Trio koostuu nuoremman polven soittajista Mikko Antilasta ja Joonas Tuurista sekä Suomen yhdestä tunnetuimmista jazzrumpaleista Teppo Mäkysestä. Yhtye soitti ensimmäisen kerran Manalan Afterwork Jazzeilla, ja ensinuoteista oli selvää, että trion musisointi jatkuisi tulevaisuudessakin. Lennokkaan ja rennon improvisoinnin tuntu klassikkosävelmiin yhdistettynä luo todella tiiviin ja mukaansatempaavan tunnelman.

Mikko Antila, vibrafoni
Joonas Tuuri, kontrabasso
Teppo Mäkynen, rummut

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!