Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Rumpali Aleksi Heinolan johtamassa kvartetissa soittavat saksofonisti Manuel Dunkel, pianisti Mikael Jakobsson ja basisti Nathan Francis.

Aleksi Heinola on koonnut kvartettinsa kansainvälisistä nimekkäistä huippumuusikoista. Kvartetin musiikilla on vahvat juuret 60-luvun ajattoman trendikkäässä hard bop -perinteessä. Muusikoiden joustavuus ja taito mahdollistavat musiikillisen repertuaarin laajuuden, mikä luo yhtyeen keikoille vapaan ja spontaanin tunteen, ja tekee jokaisesta esiintymisestä ainutlaatuisen kokemuksen kuulijalle.

Aleksi Heinola, rummut
Manuel Dunkel, tenorisaksofoni
Mikael Jakobsson, piano
Nathan Francis, basso

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!