Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Tuulahdus meri-ilmaa Musiikkitalon terassilla – parhaita paloja Aava-festivaalin ohjelmistosta.

Aava-festivaali esittäytyy osana Musiikkitalon kesäkonsertteja. Turun saaristossa järjestettävän kamarimusiikkifestivaalin ytimessä on tasa-arvoinen ohjelmistosuunnittelu ja eri taidemuotojen ennakkoluuloton yhdistäminen. Aava-festivaali järjestetään Houtskarissa ja Korppoossa 28.–30.6.2024

Konsertissa kuullaan parhaita paloja aiemmilta vuosilta ja maistiaisia kesän 2024 ohjelmistosta festivaalin taiteilijoiden esittämänä.

Julia Rima, klarinetti
Mathieu Garguillo, viulu
Klaus-Peter Haav, viulu
Arttu Nummela, alttoviulu
Joanna Hanhikoski, sello

Aava-festivaali Facebookissa
Aava-festivaali Instagramissa

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!