Järjestä konsertti

Musiikkitalossa kaikki kuulostaa paremmalta! Laadukkaat konserttisalit ja palveleva henkilökunta auttavat sinua upean konsertin järjestämisessä.

Konsertin järjestäminen

Musiikkitalo tarjoaa parhaat puitteet, kun mielessä on konsertin järjestäminen! Monipuoliset tilamme mahdollistavat suuret ja pienet konsertit, etsitpä pientä, hämyistä ja tunnelmallista tilaa tai suurta ja mahtipontista konserttisalia. Musiikkitalo tarjoaa alan parasta tekniikkaa sekä ammattitaitoa konsertin järjestämiseen. Autamme sinua kaikessa aina suunnittelusta toteutukseen.

Tähtiä

Musiikkitalon Konserttisalissa on vieraillut  avajaiskaudesta lähtien klassisen ja kevyen musiikin huippuartisteja.  Musiikkityylien kirjo on ollut laaja; konserttisalissa on soinut sinfonioiden lisäksi nykyjazz, metalli, tango, iskelmä ja maailmanmusiikki.

Olemme saaneet palvella kotimaisia ja kansainvälisesti tunnettuja ohjelmatoimistoja ja agentteja sekä taiteilijoita ja orkestereita, jotka haluavat toimia suoraan kanssamme.

Tapahtumia

Taiteen tekemisen ilo on olennainen osa Musiikkitalon konsertteja. Talossa on kuultu suuria lastenkonsertteja, kuorofestivaaleja, musiikkioppilaitosten ja -koulujen suurkonsertteja, joissa musiikki on soinut kaikkialla ja esiintyjiä on ollut satoja.

Musiikkitalo on useiden arvostettujen kilpailujen tapahtumapaikka. Täällä on järjestetty korkeatasoisia kuorokilpailuja ja isännöimme myös kansainvälisesti merkittävimpiä laulu- ja viulukilpailuja.

Pienet salit

Musiikkitalon pienet salit tarjoavat mahdollisuuden yleisön kohtaamiseen intiimeissä konserteissa. Runsaan 200 hengen salit sopivat yhtä hyvin niin korkean tason ammattilaisten konsertteihin kuin opiskelijoiden ja harrastajienkin matineoihinkin. Saleissa on järjestetty mm. pop- ja big band -konsertteja, vanhan musiikin sarjoja, syntymäpäiväkonsertteja ja lied-iltoja.

Klubit

Musiikkitalon klubeissa esiintyjä on pääosassa. Ravintolan ja Black Boxin erinomainen äänentoisto- ja valojärjestelmä luo illalle hienot puitteet. Illoissa on soinut rock, pop, jazz ja maailmanmusiikki. Musiikkitalon parhaat naurut on kuitenkin saatu klubien stand up-illoissa.

Ota yhteyttä!

Musiikkitalo tarjoaa konserttiisi tilojen lisäksi mm. valo- ja äänisuunnittelua sekä kuvatuotantoja dokumentaarisista tallenteista viimeisteltyihin videoihin.
Musiikkitalon huipputeknologia mahdollistaa myös esimerkiksi tilaisuuksiesi verkkolähetykset ja televisioinnit.

Esimerkkejä konserteista ja muista yleisötilaisuuksista:

  • Konsertit max. 1 700 henkilölle Konserttisalissa
  • Konsertit noin 200-240 henkilölle pienissä saleissa
  • Musiikkitapahtumat noin 2 300 henkilölle Musiikkitalon lämpötiloissa ja saleissa
  • Klubit noin 300 henkilölle Black Boxissa
  • Klubit noin 200 henkilölle Ravintolassa