Tietoa lipuista

Musiikkitalon lipunmyyntipalvelu uudistuu keväällä 2024.

Musiikkitalon lipunmyyntipalvelu uudistuu kevään 2024 aikana, minkä myötä Musiikkitalon tapahtumaliput vähitellen poistuvat Ticketmaster Suomen valtakunnallisesta lipunmyyntijärjestelmästä. Uudistuksen jälkeen kaikki lippumme myydään Musiikkitalon omissa kanavissa, eli verkkosivuilla sekä lipunmyyntipisteessämme Musiikkitalolla ja lipunmyynnin puhelinpalvelumme kautta.

Päätoimijoidemme Helsingin kaupunginorkesterin, Radion sinfoniaorkesterin sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian konserttiliput ovat ostettavissa Musiikkitalon myyntikanavien lisäksi myös heidän omien verkkosivujensa kautta.

Uudistus etenee asteittain siten, että kevään tapahtumiin liput myydään yhä Ticketmasterin valtakunnallisen järjestelmän kautta. Kesän ja syksyn tapahtumista Ticketmasterissa ovat myynnissä vain ne tapahtumat, jotka on julkaistu ennen 1. huhtikuuta. Huhtikuun jälkeen uudet tapahtumat eivät enää tule myyntiin Ticketmasteriin, vaan Musiikkitalon omaan uuteen järjestelmään.

15. kesäkuuta kaikki Ticketmasterissa vielä myynnissä olevat tapahtumat siirretään Musiikkitalon uuteen järjestelmään. Tämän jälkeen lippuja ei voi enää ostaa Ticketmaster Suomen järjestelmästä tai myyntipisteistä.

Koko uudistuksen ajan, ennen sitä ja sen jälkeen kaikki Musiikkitalon tapahtumaliput ovat aina ostettavissa Musiikkitalon verkkosivuilta ja lipunmyynnistä riippumatta siitä, missä järjestelmässä ne ovat myynnissä. Nyt viimeistään kannattaa siis tallentaa omiin kirjanmerkkeihin osoite www.musiikkitalo.fi!

Lipunmyynnin asiakaspalvelu

Musiikkitalon tapahtumiin voit ostaa lippuja Musiikkitalon verkkosivuilta, asiakaspalvelupisteeltä Musiikkitalosta ja puhelinpalvelustamme.

Asiakaspalvelupiste Musiikkitalossa

Aukioloajat:
Arkisin klo 9–18 sekä tuntia ennen konserttia
La klo 10–17
Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä palvelupiste avautuu tuntia ennen lipunmyynnillistä konserttia ja on auki konsertin alkuun saakka.

Lipunmyynnin puhelinpalvelu

Puh. 0600 411 101
Puhelun hinta 0,99 e/min + pvm/mpm
Avoinna arkisin klo 9–15

Verkkokauppa

Ostaessasi lippuja verkosta, löydät liput tapahtuman omalta sivulta. Etsi tapahtumia ja lippuja tapahtumakalenterista

Verkossa toimivalta Musiikkitalon käyttäjätililtä näet kaikki Musiikkitalon omassa verkkokaupassa tekemäsi ostokset. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjätilille

Lipunmyynnin verkkokaupan tukipalvelu

Huom, ei lipunmyyntiä tai varauksia

Puh. 030 621 7700
Puhelun hinta pvm/mpm
Avoinna arkisin klo 12–15

Kysymyksiä ja vastauksia

Lisätietoja Musiikkitalon lipunmyyntipalvelun kautta ostetuista lipuista löydät alta. Klikkaa kysymystä lukeaksesi vastauksen.

Lipunmyyntiuudistus

Lippujen ostaminen ja maksutavat

Verkkokauppa ja käyttäjätili

Paikan valitseminen

Lahjakortit