Tietoa lipuista

Musiikkitalon lipunmyyntipalvelu uudistuu keväällä 2024.

Musiikkitalon lipunmyyntipalvelu uudistuu kevään 2024 aikana, minkä myötä Musiikkitalon tapahtumaliput pikkuhiljaa poistuvat Ticketmaster Suomen valtakunnallisesta lipunmyyntijärjestelmästä. Uudistuksen jälkeen kaikki lippumme myydään Musiikkitalon omissa kanavissa, eli verkkosivuilla sekä lipunmyyntipisteessämme Musiikkitalolla. Avaamme kevään aikana myös oman lipunmyynnin puhelinpalvelun.

Päätoimijoidemme Helsingin kaupunginorkesterin, Radion sinfoniaorkesterin sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian konserttiliput ovat ostettavissa Musiikkitalon myyntikanavien lisäksi myös heidän omien verkkosivujensa kautta.

Uudistus etenee asteittain siten, että kevään tapahtumiin liput myydään yhä Ticketmasterin valtakunnallisen järjestelmän kautta. Kesän ja syksyn tapahtumista Ticketmasterissa ovat myynnissä vain ne tapahtumat, jotka on julkaistu ennen 1. huhtikuuta. Huhtikuun jälkeen uudet tapahtumat eivät enää tule myyntiin Ticketmasteriin, vaan Musiikkitalon omaan uuteen järjestelmään.

15. kesäkuuta kaikki Ticketmasterissa vielä myynnissä olevat tapahtumat siirretään Musiikkitalon uuteen järjestelmään. Tämän jälkeen lippuja ei voi enää ostaa Ticketmaster Suomen järjestelmästä tai myyntipisteistä.

Koko uudistuksen ajan, ennen sitä ja sen jälkeen kaikki Musiikkitalon tapahtumaliput ovat aina ostettavissa Musiikkitalon verkkosivuilta ja lipunmyynnistä riippumatta siitä, missä järjestelmässä ne ovat myynnissä. Nyt viimeistään kannattaa siis tallentaa omiin kirjanmerkkeihin osoite www.musiikkitalo.fi!

Kysymyksiä ja vastauksia

Klikkaa kysymystä lukeaksesi vastauksen.

Lipunmyyntipisteet

Lahjakortit