Hassan Maikal esiintyy soolokeikalla Musiikkitalon kesäterassilla.

Hassan Maikal on rap- ja R&B-artisti, joka ihastuttaa läsnäolevalla ja lempeällä lavaenergialla. Hassanin musiikin taika piilee samaistuttavissa sekä liikuttavissa lyriikoissa, joiden tahtiin voi tanssia tai kokea itsensä nähdyksi. Debyyttialbumi Betonitarha sai huikean vastaanoton musiikkialalta: tunnustuksena rohkeudesta olla omaperäinen sekä luottaa tarinan voimaan, albumi sai neljä Emma-ehdokkuutta, muun muassa Vuoden albumi -ehdokkuuden. Albumilla kuultu Yksinäistä (feat. ibe) on kerännyt Spotifyssa yli 1,7 miljoonaa striimiä.

Hassanin parhaillaan tekeillä olevalta toiselta albumilta on julkaistu sinkut Päästit mut pois, Ketä me huijataan (feat. Senya) sekä Isäongelmii.

Hassan Maikal (soolo) nähdään Radio Helsingin Kesälivessä to 6.6. klo 17.

Kesälive-keikat ovat ikärajattomia ja pääsymaksuttomia.

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Helsingin Musiikkitalo & Radio Helsinki

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Helsingin Musiikkitalo & Radio Helsinki

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut