Musiikkitalon ravintolat

Musiikkitalon ravintolat on monipuolinen kokonaisuus. Arkisin on tarjolla lounas, kahvila palvelee päivittäin ja kesällä nautitaan myös terassilla herkullisia ruokia sekä kylmiä juomia.

Musiikkitalon ravintolapalvelut on monipuolinen kokonaisuus, joka koostuu kahvilasta, ravintolasta, väliaikatarjoiluista sekä kesäisin terassin ravintolasta. Valikoimassa panostetaan kotimaisuuteen sekä laatuun.

Ajankohtaista

Tervetuloa Musiikkitalon terassille!

Terassi avataan jälleen ja kesällä on luvassa monipuolinen kattaus livemusiikkia, kylmiä juomia ja herkullisia ruokia.

Kahvila

Musiikkitalon kahvila on avoinna päivittäin ja se suosittu tapaamis- ja työskentelypaikka.

Tervetuloa nauttimaan kaupungin parasta kahvia ja taidolla valmistettuja makeita sekä suolaisia herkkuja! Tarjoilemme myös lounasta maanantaista perjantaihin kahvilassa ja opiskelijalounasta ravintolassa.

Kesälounas on tarjolla 2.6.– 4.8.2023 klo 11 – 15. Lounaalle katetaan runsas vaihtuva alkuruokapöytä, lämmin kasvis-, kala- ja/ tai liharuoka sekä jälkiruoka. Koko lounas à 16€ ja salaattipöytä à 10€ (4-12-vuotiaille 8€).

Avoinna

Ma-Ti 9-18
Ke-Pe 9-21 *
La 10-21 *
Su Suljettu
* Terassilta tilaukset klo 18-21

Terassi

Kesällä Musiikkitalon terassi on Helsingin keskustan kaupunkilaisten kesäinen olohuone. Tarjolla monipuolinen kattaus livemusiikkia, kylmiä juomia ja herkullisia ruokia. Tule siis syömään, juomaan ja viihtymään keikkoja kuunnellen tai lautapelejä pelaten.

Baarimestarimme loihtivat spritzit, mojitot ja muut kesädrinkit janoisille. Keittiöstä tarjoillaan nälkäisille muun muassa Musarin burgereita, lohikeittoa sekä raikkaita Musiikkitalon bowleja.

Terassin voi vuokrata yksityistilaisuuksia varten. Järjestä juhlat tai vaikka yrityksesi kesäjuhlat Helsingin parhaalla paikalla. Voimme toteuttaa jopa 1200 hengen tilaisuuksia!

Avoinna

Ma-Ti 9-18
Ke-Pe 9-21 (Kahvila klo 18 asti)
La 10-21 (Kahvila klo 18 asti)
Su Suljettu

Terassi on avoinna 17.5.- 12.8.2023

musiikkitalo terassi cocktail

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoilut kruunaavat konserttielämyksen. Olemme uudistaneet tapahtumien tarjoilukonseptin ja uusi buffet-tyylinen Kahvitori palvelee yleisöä ennen illan konserttia sekä tietenkin väliajalla!

Kahvitorilla on tarjolla runsas herkkupöytä, johon on katettu pieniä suolaisia ja makeita herkkuja sekä kahvia ja teetä. Kahvitorin tilanneille on varattu oma alue Päälämpiöstä. Kahvitorin hinta on à 18,50 € ja se on varattavissa etukäteen tai paikan päällä Kahvitorin palvelupisteeltä.

Etukäteistilaukset toivotaan tehtävän viimeistään tapahtumasta edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä.

Avoinna
Konsertti-iltoina kahvila palvelee väliajan päättymiseen asti.

Musiikkitalon Ravintolapalveluiden yhteystiedot

Musiikkitalo Compass Group
Puh. 020 707 0480 (ark. 9.00–16.00)
ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi