Lahjakortin käyttöehdot

1. Hyväksy ehdot

1.1 Ostamalla lahjakortin, käyttämällä sitä tai yrittämällä käyttää sitä:

a) hyväksyt nämä ehdot ja suostut siihen, että ne sitovat sinua, ja
b) ilmoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi Musiikkitalon tietosuojaselosteen.

1.2 Mikäli toinen henkilö käyttää lahjakorttiasi, sinun on kerrottava hänelle, että nämä ehdot sitovat häntä.

2. Lahjakortti

2.1 Lahjakortin myöntää Helsingin Musiikkitalo Oy, Y-tunnus 2349831–5, Mannerheimintie 13a A, 00100 Helsinki. (jäljempänä “Musiikkitalo”).

2.2 Lahjakortti on voimassa kaksitoista (12) kuukautta ostopäivästä lukien.

2.3 Lahjakorttia ei voi ostaa takaisin tai palauttaa, eikä sitä voi vaihtaa käteiseksi.

2.4 Lahjakorttia ei voi vaihtaa muun arvoiseen tai muuntyyppiseen lahjakorttiin eikä kahden tai useamman lahjakortin käyttämättä olevaa arvoa yhdistää uudeksi lahjakortiksi. 

2.5 Kadonneen lahjakortin tilalle ei myönnetä uutta lahjakorttia. 

3. Lahjakortin ostaminen

3.1 Lahjakortin voi ostaa Musiikkitalon verkkokaupasta ja lipunmyynnistä.

3.2 Lahjakortin ostamiseen voit käyttää Musiikkitalon lipunmyynnin ja verkkokaupan hyväksymiä maksutapoja. Lahjakorttia ei voi ostaa toisella lahjakortilla.

3.3 Jos haluat käyttää maksutapana kulttuurietua, voit ostaa lahjakortin vain omaan käyttöön. 

4. Mitä lahjakortilla voi ostaa?

4.1 Lahjakorttia voi käyttää vain Musiikkitalossa järjestettävien tapahtumien pääsylippujen ja Musiikkitalon lippukaupassa myynnissä olevien muiden tuotteiden tai palvelujen ostamiseen niiden saatavuuden mukaan. 

4.2 Lahjakorttiostoksista ei saa vaihtorahaa, mutta lahjakortin jäljelle jääneen arvon osuuden voi edelleen käyttää näiden ehtojen mukaisesti.

5. Missä lahjakorttia voi käyttää?

5.1 Lahjakortilla voi maksaa lippujen hinnan osittain tai kokonaan Musiikkitalon verkkokaupassa, lipunmyyntipisteessä ja puhelinpalvelussa. Tapahtumakohtaiset rajoitukset ovat mahdollisia.

5.2. Lahjakortilla ei voi maksaa muilla lipunmyyntisivustoilla tai myyntipisteissä.

5.3 Lahjakorttia voi käyttää ostoihin vain sillä summalla, joka on lahjakortilla on ostohetkellä. Ostoksen voi kuitenkin maksaa osittain lahjakortilla ja osittain muilla hyväksytyillä maksutavoilla (esimerkiksi luotto- ja pankkikorteilla).

5.4 Annat luvan siihen, että Musiikkitalo voi veloittaa kaikkien Musiikkitalon tuotteita koskevien ostostesi hinnan lahjakortiltasi antamalla lahjakortin numeron ja PIN-koodin tai lahjakortin tiedot sellaisina kuin Musiikkitalon asiakaspalvelun edustaja tai Musiikkitalon nettisivusto niitä pyytää.

5.5 Antamalla luvan veloitukseen:

a) vahvistat suostuvasi maksamaan saamasi tuotteen tai tuotteiden ostohinnan, ja
b) suostut maksamaan kyseisen ostohinnan siten, että se vähennetään lahjakorttisi arvosta.

6. Kuluttajan oikeudet verkkokauppaostoksessa

6.1 Jos lahjakorttisi on ostettu verkkokaupasta, seuraavat kuluttajan oikeudet ovat voimassa.

6.2 Voit perua lahjakortin oston neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa saamasi lahjakorttia koskevan tilausvahvistuksen saapumispäivää seuraavasta päivästä luettuna. Tällöin saat maksamasi hinnan kokonaisuudessaan takaisin.

6.3 Jos haluat perua verkkokaupasta ostamasi lahjakortin, ota yhteyttä Musiikkitalon lipunmyynnin asiakaspalveluun.

7. Lahjakortin voimassaoloaika

7.1 Lahjakorttia voi käyttää Musiikkitalon lippujen ostamiseen kahdentoista (12) kuukauden aikana lahjakortin ostopäivästä alkaen.

7.2 Kun lahjakortin ostopäivästä on kulunut 12 kuukautta, lahjakorttia ei voi enää käyttää. Voimassaoloajan päättyessä jäljellä olevaa käyttämättömätöntä arvoa ei palauteta.

8. Tarkista saldosi

8.1 Voit tarkistaa lahjakortillasi jäljellä olevan käyttämättömän saldon täältä.

9. Lahjakortin turvallisuus

9.1 Sinun tulee käsitellä lahjakorttia samoin kuin käsittelet muita maksuvälineitä. Jos menetät lahjakorttisi, sitä ei korvata, ja menetät sillä olevan käyttämättömän saldon.

9.2 Lahjakorttisi numero ja PIN-koodi tulee aina pitää salassa. Älä paljasta lahjakortin tietoja ulkopuolisille.

10. Irtisanomis- ja perumisoikeus sekä oikeus kieltäytyä myynnistä

10.1 Musiikkitalo voi sanoa tämän sopimuksen irti, perua lahjakortin tai kieltäytyä myymästä, jos epäilemme, että korttia käytetään väärin, luvattomasti tai laittomasti tai jos meillä on syytä uskoa sinun rikkovan tätä sopimusta.

10.2 Musiikkitalo voi perua minkä tahansa lahjakortin ja/tai sanoa tämän sopimuksen irti sekä palauttaa mitkä tahansa käyttämättä olevat varat sinulle kolmenkymmenen (30) vuorokauden irtisanomisajalla.

11. Henkilötietosi

11.1 Kaikkia lahjakorttiin liittyviä antamiasi henkilötietoja käsitellään Musiikkitalon tietosuojaselosteen mukaisesti. On tärkeää, että luet Musiikkitalon tietosuojaselosteen tarkoin ja ymmärrät sen.

12. Vastuurajoitus

12.1 Olet vastuussa lahjakorttisi käytöstä ja kaikista niistä ostoista, joihin lahjakorttiasi käytetään. Jos lahjakorttisi katoaa tai varastetaan tai epäilet, että sitä on käytetty luvattomaan ostoon, ilmoita tästä välittömästi Musiikkitalon asiakaspalveluun.

12.2 Musiikkitalo ei vastaa kadonneista, varastetuista, tuhotuista tai luvattomasti käytetyistä lahjakorteista, ellei Musiikkitalo ole aiheuttanut lahjakortin katoamista, varkautta, tuhoutumista tai luvatonta käyttöä laiminlyönneillään.

12.3 Musiikkitalo ei lain sallimissa rajoissa ole velvollinen korvaamaan sinulle mitään suoria tai välillisiä menetyksiä tai vahinkoja eikä syyllisty näiden ehtojen laiminlyöntiin jättäessään minkä tahansa lahjakorttiin liittyvän velvoitteensa hoitamatta, jos tämä johtuu tapahtumasta, jota ei kohtuullisesti katsoen voitu valvoa tai estää. Näitä tapahtumia ovat mm. ylivoimaiset esteet, hallituksen tai sen elinten teot tai laiminlyönnit, lakot tai muut työtaistelutoimet, tulipalo, tulva, myrsky, mellakat, sähköpulat tai -katkokset, sodan aiheuttamat häiriöt tai muut kolmansien osapuolten teot tai laiminlyönnit.

12.5 Musiikkitalo ei ole velvollinen korvaamaan sinulle muuta kuin sen käyttämättömän arvon, joka lahjakortissa on jäljellä silloin kun

a) Musiikkitalo peruuttaa lahjakortin,
b) Musiikkitalo sanoo tämän sopimuksen irti

12.6 Millään tähän sopimukseen sisältyvällä ei pyritä sulkemaan pois tai rajoittamaan korvausvastuuta

a) laiminlyönnin aiheuttamasta kuolemantapauksesta tai henkilövammasta,
b) tahallisesta harhaanjohtamisesta tai
c) mitään muuntyyppistä korvausvastuuta, jota ei laillisesti pystytä sulkemaan pois tai rajoittamaan.

13. Muutokset käyttöehtoihin

13.1 Musiikkitalo voi muuttaa tämän sopimuksen ehtoja milloin tahansa julkistamalla tarkistetun sopimusversion musiikkitalo.fi/lahjakortti -sivulla yhdestä tai useammasta seuraavasta syystä:

a) osoituksena uusien järjestelmien, toimintatapojen tai palvelujen (kortilla ostettavien tavaroiden tai palvelujen lisääminen tai poistaminen mukaan lukien mutta tähän rajoittumatta) käyttöönotosta;
b) osoituksena markkinaolosuhteiden, yleisen hyvän toimintatavan tai asiakkaillemme tarjottavien palvelujen kustannusten muutoksesta tai muutosodotuksista;
c) noudattaakseen mitä tahansa Musiikkitalon kannalta sitovaa sopimusta, lakia, asetusta tai määräystä;
d) noudattaakseen mitä tahansa lakiin, verotukseen tai jonkin sääntelyelimen antamiin suosituksiin tehtyjä muutoksia;
e) varmistaakseen, että liiketoimintaamme harjoitetaan viisaasti ja että se pysyy kilpailukykyisenä;
f) noudattaakseen sellaisen tuomioistuimen, oikeusasiamiehen, sovittelijan tms. tahon tekemää päätöstä, jolla on juridinen tai kauppaoikeudellinen tuomiovalta Musiikkitaloon nähden;
g) tehdäkseen tämän sopimuksen ehdoista sinulle reilummat tai selventääkseen niitä;
h) korjatakseen mahdolliset ajan myötä ilmenevät erehdykset tai
i) sovittuaan asiasta kanssasi.

14. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää lahjakortista tai tarvitset apua sen käyttämisessä, voit ottaa yhteyttä Musiikkitalon asiakaspalveluun.

Siirry takaisin sivun alkuun