Ravintolapalvelut

Lounaskokous, illallinen, viinien maistelu tai poreilevat cocktailit? Me loihdimme myös makuelämyksiä!

Yritystapahtumien tarjoilut

Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Musiikkitalon myynti- ja tapahtumapalveluiden kanssa. Kun olet varannut tapahtumatilan, ideoimme ja toteutamme tilaisuutesi teemaan ja yrityksesi brändiin sopivat tarjoilut.

Valmiit paketit 2020

Räätälöinti – ravintolapalvelut toiveidesi mukaan

Haluamme tarjota asiakkaillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme niitä toiveesi mukaan kauniisti somistetuista buffetpöydistä tai viimeistelyinä annoksina pöytiin tarjoiltuna. Toteutamme myös näyttävät ja maukkaat cocktailkutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti.

Kun haluat tarjota jotain erityistä, käytämme toiveittesi mukaan esimerkiksi lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luomutuotteita. Toteutamme myös huolella jokaiselle sopivat menut ja annokset.

Juomien maistelu ohjelmanumerona

Musiikkitalossa voit liittää ohjelmaasi myös samppanjatastingin, oluiden maistelun tai drinkkikoulun. Ne ovat hauskoja ja suosittuja ohjelmanumeroita, jotka viimeistelevät kokouksen tai seminaarin maukkaissa tunnelmissa. Maistelun lomassa juomista ja niiden kanssa tarjottavista suupaloista saa mukavasti uutta tietoa ja puheenaiheita. Reilun tunnin pituinen ohjattu maistelutuokio sopii parhaiten 10–30 hengelle.

Autamme sinua mielellämme kaikissa tapahtumasi tarjoiluihin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Musiikkitalon Food&Events Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelu