Musiikkitalon syyskauden ohjelma on täynnä tähtihetkiä

30.9.2024 Uutiset

Musiikkitalon syyskauden ohjelmasta löydät ikimuistoiset klassisen musiikin konsertit, urkukonsertit, odotetut viihdeartistien ja pop-tähtien vierailut sekä elokuvamusiikkia. Taio tapahtumilla valoa pimenevän syksyn keskelle! 

Vilkas tapahtumasyksy on käynnissä, ja tapahtumakalenteristamme löydät menovinkkejä lähes jokaiselle päivälle. Syksyn konserttiliput ovat myynnissä Musiikkitalon verkkosivuilla, lipunmyyntipisteessä tai puhelinpalvelussa. Tutustu ja osta liput pian – parhaat paikat myydään nopeasti!

Klassinen musiikki

Klassisen musiikin konserttikalenteri on tänä syksynä täynnä toinen toistaan upeampia tähtihetkiä. Tule kuulemaan maailman suurimpia moderneja konserttisaliurkuja, oopperaa, rakastetuimpia klassisia orkesteriteoksia ja nykymusiikin kiinnostavimpia uutuuksia!

Viihdemusiikki

Viihdemusiikin ja kevyen musiikin konsertit kutsuvat kohottautumaan arjen yläpuolelle! Syksyn ohjelmassa on eeppistä elokuvamusiikkia, rakastettuja laulelmia, koko kansan tuntemia hittejä ja paljon muuta.

Joulukonsertit

Mikään ei lämmitä pimeän talven keskellä niin kuin tunnelmalliset joulukonsertit! Musiikkitalon Konserttisalissa laskeudutaan joulutunnelmaan kuorokonsertein, hurmaavin a cappella -sovituksin ja urkujen säestyksellä.

Siirry takaisin sivun alkuun