Arvioitu kesto

1 h 30 min., ei väliaikaa

Järjestäjä

Fullsteam Agency Oy

Hitti-covereillaan viraali-ilmiöksi noussut pianisti Peter Bence palaa Suomeen!

Maailmanlaajuinen pianistisensaatio ja Guinnessin ennätysten kirjaan maailman nopeimpana pianistina päässyt Peter Bence palaa Suomeen. Tänä kesänä Savonlinnan Oopperajuhlilla valtaisaa suitsutusta sekä yleisöltä että kriitikoilta saanut virtuoosi on tullut tunnetuksi etenkin vauhdikkaista cover-biiseistään, joita kuullaan joulukuussa Helsingin Musiikkitalossa. Konserttien lipunmyynti käynnistyy torstaina 8. elokuuta klo 11.

YouTube-videoillaan viraali-ilmiöksi noussut Peter Bence on unkarilainen, Yhdysvalloissa klassisen pianokoulutuksen saanut muusikko, säveltäjä ja tuottaja, jonka ensimmäinen, vuonna 2015 lataama video Michael Jacksonin “Bad”-kappaleesta keräsi muutamassa päivässä yli 10 miljoonaa katselukertaa. Kuluneena kesänä Savonlinnan Oopperajuhlilla esiintynyt pianisti tunnetaan erityisesti hittibiisisovituksistaan, joista kuunnelluimpia ovat kaikille tutut kappaleet, kuten “Despacito”, “Africa” ja “Don’t Stop Me Know”.

Vauhdikkaalla ja rytmikkäällä tyylillään instrumenttinsa kokonaiseksi orkesteriksi taidokkaasti muuntava Bence on niittänyt mainetta maailmalla ja voittanut konserteillaan puolelleen niin nuoret kuin iäkkäämmät klassisen pianomusiikin kuuntelijat.

Erityiskiitosta Peter Bence on saanut tavastaan nostaa piano ja sen soitanta esiin uudella ja omanlaisellaan tyylillä, joka on omiaan popularisoimaan klassista musiikkia ja inspiroimaan pianonsoittajia ympäri maailman.

**

Liput alk. 49,90 €

VIP-lippu (159 €) sisältää:
• Pääsylippu tapahtumaan ja istumapaikka parhailta paikoilta
• Tapaaminen artistin kanssa konsertin jälkeen
• Yhteiskuva artistin kanssa
• The Awesome Piano -albumi nimikirjoituksella