Huippulaatuista videotuotantoa Helsingissä tarjoaa Musiikkitalo

Musiikkitalo tarjoaa huippulaatuiset ja monipuoliset videotuotannon palvelut moniin tarpeisiin ja tilanteisiin. Yritysten striimaus- ja hybriditapahtumat, kuten webinaarit, sekä etäkonsertit ja -keikat esiintyville taiteilijoille, onnistuvat avaimet käteen -periaatteella.

Videotuotanto mahdollistaa monenlaiset tapahtumat

Musiikkitalo on laadukkaiden videotuotantojen koti! Tarjoamme videotuotannon osalta muun muassa striimejä ja hybriditapahtumia, jotka sopivat hyvin monenlaisiin yritystapahtumiin, kuten koulutuksiin, webinaareihin ja kick off -tapahtumiin. Toteutamme myös kuvatuotantoja, jotka ovat tv-ohjelmatasoisia suoria lähetyksiä. Meillä on myös mahdollista järjestää etäkonsertteja sekä -keikkoja, olipa kyseessä laulu-, tanssi- tai stand up -esitys tai vaikkapa näytelmä.

Asiantuntijapaneelit, tiedotus- ja lehdistötilaisuudet, seminaarit, webinaarit…

Videotuotannot sopivat loistavasti monenlaisten yritysten asiapitoiseen ohjelmaan. Vuorovaikutteisuudestakaan ei jouduta tinkimään, sillä hybriditapahtumassa sisältö kulkee myös yleisöltä puhujalle. Hybridi- ja videotilaisuuksissa on käytettävissä mm. chat, sanapilvi ja muita interaktiivisia työkaluja, jotka madaltavat kynnystä osallistua keskusteluun ja luovat samalla yhteisöllisyyden tunnetta. Verkon kautta tulevat kommentit ja kysymykset nostavat tilaisuuden huomioarvoa ja yleisön aktiivisuutta entisestään. Videotuotannot palvelevat hyvin myös erityisryhmiä, joiden on vaikea muuten päästä paikalle. Esimerksi korona-riskiryhmiin kuuluvat voivat osallistua tapahtumiin turvallisesti omasta kodistaan.

Konsertit, keikat, koulutustilaisuudet, kokouspäivät…

Videotuotannot räätälöidään aina asiakkkaan tarpeiden mukaan. Voimme järjestää esimerkiksi hybriditapahtuman, jossa osa tilaisuuden puhujista osallistuu etäyhteyden kautta, tai vaikka siten, että katsojat osallistuvat tapahtumaan kotisohviltaan. Musiikkitalolle pystytämme studion, josta seminaari lähetetään ja varmistumme siitä, että kaikki toimii teknisesti kuten pitääkin. 

Videotapahtuma tuo ihmiset yhteen

Videotuotantomme mahdollistaa laadukkaat palvelut yrityksille ja tapahtumajärjestäjille, joilla on osallistujia ympäri Suomen – tai kansainvälisesti maailman joka kolkasta. Videotapahtumaan osallistujat on helppo saada samaan aikaan saman asian äärelle, terveysturvallisesti. 

Videotapahtuman elämyksellisyyttä pystytään muokkaamaan valojen, äänien ja visuaalisten efektien avulla esimerkiksi niin, että perinteisestä seminaarista kuoriutuu sujuvasti etenevä, yllätyksiäkin sisältävä, mieliinpainuva show. Webinaarin ei tarvitse olla tylsä ja tavallinen – Musiikkitalon videotuotannoissa vain mielikuvitus on rajana.

Pyydä tarjous videotuotannosta

Asiakkaalle videotapahtuman järjestäminen on helppoa: Musiikkitalossa on kaikki yritystapahtumissakin tarvittava infrastruktuuuri sekä inspiroivien tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa tarvittava osaaminen. Toteutamme videotuotannon tapahtumat ja projektit avaimet käteen -periaatteella. Käänny Helsingin Musiikkitalon osaavien ammattilaisten puoleen!