Beräknad långd

4 h

Arrangör

Sulasolin Helsingin piiri ry

Lördagen den 19 oktober 2024 klockan 11.00-16.00 anordnar Sulasols Helsingfors distrikt en körkavalkad i samarbete med Musikhuset. Körer från Sulasos Nylands distrikt och Finlands Arbetarmusikförbunds Nylands distrikt har också bjudits in att delta. . Det är totalt 20 körer och de framför varsin 15-minutersuppsättning från sin körrepertoar efter eget val, så arrangemanget har inget egentligt […]

Lördagen den 19 oktober 2024 klockan 11.00-16.00 anordnar Sulasols Helsingfors distrikt en körkavalkad i samarbete med Musikhuset. Körer från Sulasos Nylands distrikt och Finlands Arbetarmusikförbunds Nylands distrikt har också bjudits in att delta. .

Det är totalt 20 körer och de framför varsin 15-minutersuppsättning från sin körrepertoar efter eget val, så arrangemanget har inget egentligt tema. Allmänheten är välkommen att följa konserten, även under hela dagen eller under en kortare tid enligt eget schema. Lokalen är Musikhusets huvudkonservatorium där caféet är öppet under hela evenemanget, så förutom körsången kan du fräscha upp dig om du vill, även med en kopp kaffe eller ett glas av din favoritdrink.

Det är också ett ypperligt tillfälle att lyssna på körer i den meningen att om du någon gång har sjungit eller velat sjunga i kör kan du hitta en hobby som fräschar upp din själ och kropp i evenemanget. Modigt bara att knuffa deltagarna i ärmen och komma överens om auditionslåten!