Lisäesitys huippusuositusta Vantaan Viihdeorkesterin Myrskyluodon Maija -elokuvakonsertista!

Karuun ulkosaaristoon sijoittuva traaginen rakkaustarina herää henkiin, kun tammikuussa ensi-iltansa saava Myrskyluodon Maija -elokuva esitetään Musiikkitalon valkokankailta kokonaisuudessaan Vantaan Viihdeorkesterin suuren sinfoniaorkesterikokoonpanon säestämänä.

Suuria tunteita ja paljon rakkautta sisältävän uutuuselokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja se perustuu kirjailija Anni Blomqvistin Myrskyluoto -kirjasarjaan. Pääosissa tässä ulkosaaristoon sijoittuvassa ja tunteiden täyteisessä elokuvassa loistavat ruotsalaiset näyttelijät Amanda Jansson ja Linus Troedsson. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa.

Elokuvakonsertti (englanniksi Cine Concert tai Film Concert) on maailmalla vankan jalansijan löytänyt konserttimuoto. Myös Vantaan Viihdeorkesteri on esittänyt aiemmin elokuvakonsertteja mm. Harry Potter, Star Wars, Lumiukko ja Metsän tarina -elokuvista. Nyt odotamme suurella innolla uutta kotimaista elokuvaa, josta on pystytty tuottamaan myös konserttiversio. Elokuvakonsertti ei kilpaile elokuvateatterissa esitettävän elokuvan kanssa vaan tarinasta on nyt saatavilla kaksi eri elämysversiota, joista kannattaa kokea molemmat.

Musiikin uuteen Myrskyluodon Maija -elokuvaan on säveltänyt Lauri Porra. Myös Lasse Mårtensonin säveltämä ikoninen tunnussävel vuoden 1976 Myrskyluodon Maija -televisiosarjasta kuullaan konsertissa.

Elokuvan kesto on 2 h 43 min, ei väliaikaa.

Vantaan Viihdeorkesteri

Alkaen 20,50 € 39 € / 20,50 €

Kahvi ja avec?

Vantaan Viihdeorkesteri

Verkkosivut

Alkaen 39 € / 20,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut