Elämä kuin elokuva -konsertissa saadaan kuulla poptaivaan supertähden suosikkikappaleet elokuvamaisina sovituksina suuren sinfoniaorkesterin säestämänä

Annan rakkaus elokuvamusiikkia kohtaan on innoittanut konsertin syntyyn juuri tässä muodossa. “Minulla on aina ollut haaveena, että joskus voisin tehdä elokuvallisen musiikkia. Niin kauan kun se ei toteudu, sain mahdollisuuden tehdä omasta tuotannosta elokuvallista musiikkia”, Anna tunnelmoi.

Konsertissa kuullaan Anna Puun rakastetuimpia kappaleita, kuten “Linnuton puu” ja “Säännöt rakkaudelle”. Valittuja kappaleita sinfoniaorkesterille on sovittanut joukko Suomen eturivin orkestroijia musiikkituottaja Jukka Immosen johdolla.

‘Elämä kuin elokuva’ -­konsertissa todistetaan myös ainutlaatuinen jälleennäkeminen, kun vuonna 2008 Idolsissa viimeksi kohdanneet Anna ja laulukilpailussa tuomarina vieraillut kapellimestari Mikko Franck pääsevät yhdessä esittämään valikoituja helmiä Annan elämän ja uran varrelta. Ilta tulee olemaan jännittävä, sillä Mikko Franck johtaa tässä konsertissa ensimmäistä kertaa Vantaan Viihdeorkesteria.

”Aivan huikeaa, että konsertin kapellimestariksi saatiin juuri Mikko Franck, jonka kanssa tiemme kohtasivat urani alkuaikoina”, Anna iloitsee.

Vantaan Viihdeorkesteri

Alkaen 20,50 € 39 € / 20,50 €

Kahvi ja avec?

Vantaan Viihdeorkesteri

Verkkosivut

Alkaen 39 € / 20,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut