Carolina Stenbäckin tutkintokonsertti

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 18.5. klo 15–16. Linkki suoraan lähetykseen lisätään tälle sivulle viimeistään tuntia ennen konsertin alkua.

Carolina Stenbäckin tutkintokonsertista löytyy sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita että leppoista auringossa loikoilua, kun suomalainen kansanmusiikki pääsee sellistin käsittelyyn. Konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus musiikkia, joka vaihtelee vanhasta perinteestä uuteen, improvisoidusta itse sävellettyyn ja yhtyeellä sekä soolona soitettuun.

Esiintyjät
Carolina Stenbäck, sello
Aino Kinnunen, viulu
Leena Lundell, kitara
Katriina Loisa, harmooni

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna.

Lisätietoja: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut