Rajattoman joulukonsertin myötä joulu saa tulla!

Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi kymmenille tuhansille suomalaisille. Vuonna 2020 tulikin kuluneeksi tasan 20 vuotta Rajattoman ensimmäisestä joulukonsertista.

Rajaton Joulu -kiertueella kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja, sekä tuttuun tapaan myös jotakin uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konserttitilaan erikseen räätälöitynä. Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: “Nyt saa joulu tulla!”.

Tervetuloa konserttiin – joulu on Rajaton!

Rajattomaan kuuluvat Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius.

Aiemmin ostetut liput (ed. 12.12.2020) käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

Huomioithan, että kokoontumisrajoitusten poistuttua, koko konserttisali on avattu myyntiin. Tämä johdosta on mahdollista, että seurueenne keskellä aiemmin tyhjänä olleelle paikalle on saatettu myydä uusi pääsylippu. Tällaisessa tilanteessa voitte hyvässä yhteishengessä vierustovereiden kanssa neuvotellen vaihtaa paikkoja siten, että seurueenne pääsee istumaan yhdessä.

Konserttiin on saatavilla ryhmälippuja vähintään 10 hengen ryhmille. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 50 € 50 € /

Kahvi ja avec?

Sublime Music Agency Oy

Verkkosivut

Alkaen 50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut