Klang-konserttisarja käynnistyy Zagros Ensemblen konsertilla! Luvassa herkullinen konserttikattaus suomalais-ranskalaista nykymusiikkia. Ohjelmassa muun muassa Seppo Pohjolan Pianokvinteton kantaesitys.

Zagrosin Glow Within -konsertin avaa Maija Hynnisen raikas duo huilulle ja bassoklarinetille. Sitä seuraa nuorena kuolleen ranskalaisen Cristophe Bertrandin seesteinen Sahn niin ikään bassoklarinetille, sellolle ja pianolle. Franck Bedrossianin juuri julkaistu viuluduetto A Chamber to be Haunted leikittelee eri soittotekniikoilla ja sointiväreillä. Hektinen Guillaume Connessonnin Techno Parade huilulle, klarinetille ja pianolle saa adrenaliinin sopivasti virtaamaan, ja illan päättää Seppo Pohjolan monumentaalisen Pianokvinteton kantaesitys.

Glow Within

Zagros Ensemble:
Hanna Kinnunen. huilu
Mikko Raasakka, klarinetti
Hannu Vasara ja Kaisa Kallinen, viulu
Camilla Vilkman, alttoviulu
Miika Uuksulainen, sello
Risto-Matti Marin, piano
Mirka Viitala, piano

Ohjelma:
Maija Hynninen (1977–): Glow Within fl, bcl (2018)
Cristophe Bertrand (1981–2010): Sanh bcl, vc, p (2006)
Franck Bedrossian (1971–): A Chamber to be Haunted 2 vl (2017)
Guillaume Connesson (1970–): Techno Parade fl, cl, p (2002)
Seppo Pohjola (1965–): Pianokvintetto (2019), kantaesitys

Konsertin kesto n. 1 h 15 min

Konsertissa istutaan turvavälein, liput myydään numeroimattomana ja niitä on saatavilla vain rajoitettu määrä.

www.klanghelsinki.fi
www.zagros.fi

Alkaen 11,5 € 20 € / 11,5 €

Kahvi ja avec?

Alkaen 20 € / 11,5 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus ovat meille ykkösasioita. Olemme kiinnittäneet valtavasti huomiota koronapandemiasta johtuviin erikoisjärjestelyihin, jotta konserttielämys olisi mahdollisimman turvallinen ja vailla huolta.

Tutustuthan erikoisjärjestelyihin etukäteen tästä

Maistuisiko väliajalla lasi kuohuvaa, kuppi kuumaa tai pientä syötävää? Ennakkotilauksella säästät aikaa ja vaivaa, jolloin ehdit nautiskella kiireettömästi väliajasta.

Korona-aikana useissa konserteissa ei ole väliaikaa lainkaan. Näin vältetään ylimääräistä liikennettä lämpiössä ja käytävillä. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut nauttimaan tarjoiluistamme ennen konserttia!

Tilaa tarjoilut etukäteen tästä

Sijaintimme on niin keskeinen kuin olla voi: lähes kaikki julkiset kulkuvälineet tulevat aivan viereemme. Kaikilla sisäänkäynneillä on ympärivuotiset pyöräparkit. Lähimmästä Aimo Park Finlandia -parkkihallista pääsee kuivin jaloin suoraan hissillä aulaamme.

Lue lisää Musiikkitaloon saapumisesta

Naulakko

Korona-aikana päällysvaatteet saa viedä mukanaan katsomoon. Suuret kantamukset on kuitenkin jätettävä naulakkoon. Naulakko on tänä poikkeusaikana maksuton.

Myöhästyminen

Myöhästyneet pääsevät sisään useimmiten seuraavilla taputuksilla tai viimeistään väliajalla.

Kuvaaminen

Itse konserttia ei pääsääntöisesti saa kuvata, mutta ennen konserttia, taputuksilla ja konsertin jälkeen kuvaaminen on sallittua. Konserttijärjestäjällä saattaa olla omia, tarkempia ohjeistuksia.

Pukeutuminen

Musiikkitalossa ei ole yhtikäs mitään pukeutumisohjeistusta, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Vältä kuitenkin voimakasta hajusteiden käyttöä, jotta myös astmaatikot ja hajusteyliherkät voivat nauttia konsertista.

Musiikkitalo on täysin esteetön: meille ei ole kynnystä tulla. Opasteemme ja porraskaiteemme ovat kohomerkittyjä, ja lattioissa kulkevat ohjauslistat. Induktiosilmukat toimivat, ja opaskoirat ovat tervetulleita.

Lue lisää saavutettavuudesta tästä

Konserttisali

Lippusi paikkamerkinnästä näet reitin paikallesi. Ovinumero kertoo, mistä ovesta sinun tulee saapua saliin, ja katsomot on merkitty kirjaimin. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäyntien tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle ennestään tuttu: henkilökuntamme ohjaa sinut oikeaan katsomoon.

Camerata, Sonore ja Black Box

Rivinumeron avulla suunnistat numeroidulle istuimellesi katsomossa. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäynnin tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle tuttu: ovihenkilökuntamme ohjaa sinut paikallesi.

Numeroimaton katsomo

Voit valita paikkasi vapaasti.

Katsomokartat

Konserttisali
Camerata
Black Box
Sonore
Organo