Sokolovin konsertti siirtyy keväälle 2021! Uusi päivämäärä on la 22.5. ja aiemmin ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan.

Grigori Sokolov

Pianomusiikin ystävien odotettu kesäklassikko koittaa jälleen vuonna 2020, kun aikamme juhlituimpiin pianotaiteilijoihin kuuluva Grigori Sokolov konsertoi Musiikkitalossa!

Syvällisistä tulkinnoista, tinkimättömästä omistautumisesta ja teknisestä häikäisevyydestä tunnetulla, pianon titaaniksikin tituleeratulla Sokolovilla on hyvin lämmin suhde suomalaisyleisöön. Hän debytoi Suomessa vuonna 1967 ollessaan vasta 17-vuotias ja voitettuaan edellisenä kesänä sensaatiomaisesti Moskovan Tšaikovski-kilpailun. Sittemmin hän on vieraillut Suomessa säännöllisesti jo 53 vuoden ajan.

Maestro Sokolov on jo vuosia soittanut vain soolokonsertteja, joista on kehittynyt Euroopan konserttitalojen merkkitapauksia. Sokolov keskittyy kerrallaan yhteen ohjelmaan, jota soittaa usein koko konserttikauden. Tämän kauden ohjelmassa on W. A. Mozartin Fantasia ja fuuga C-duuri (K394), Pianosonaatti nro 11 A-duuri (K331), Rondo a-molli (K511) sekä jälkipuoliskolla Robert Schumannin Bunte Blätter op. 99. Sokolov on kuuluisa lukuisista ylimääräisistään.

Alkaen 44 € 44 € /

Kahvi ja avec?

Fazer Konserttitoimisto Oy

Kotisivut

Alkaen 44 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut