Foajéerna

Musiikkitalon Parvilämpiö illalla kuvattuna.

Huvudfoajén, Balkongfoajén och Nedre foajén betjänar publiken på många sätt. De fungerar exempelvis som stiliga evenemangslokaler, matsalar, pauslokaler och utställningslokaler – möjligheterna är legio.

Rymliga foajéer

Huvudfoajéns kapacitet: 800 ståplatser eller 350 sittplatser

Balkongfoajéns kapacitet: 180 ståplatser eller 80 sittplatser

Nedre foajén: 250 ståplatser eller 100 sittplatser

Scenen: Efter behov.

Tekniska uppgifter: Flyttbar AV- och ljusteknik på begäran. I Nedre foajén kan en stigande publikläktare installeras, och bakväggen kan användas som projektionsyta.

Organisera en företagsevenemang mitt i Helsingfors

Genom Huvudfoajéns och Balkongfoajéns höga glasväggar öppnar sig en imponerande vy över det pulserande Medborgartorget och Tölöviken. De vackra lokalerna lämpar sig utmärkt för exempelvis fester och lanseringar. Den höga Nedre foajén på bottenplan fungerar både som medelpunkt för evenemang och som pauslokal.

Fester, cocktailpartyn, supéer, lanseringar…

Utnyttja de möjligheter foajéerna erbjuder: de har plats för en stor publik, de kan inredas antingen med eller utan sittplatser, deras ljus- och scenteknik kan användas effektfullt – och därtill fungerar de naturligtvis också just som foajéer då det ordnas publikevenemang i salarna.

Kulturevenemang

Konserter och dansföreställningar, konstutställningar, modevisningar.

Företagsevent

Fester, cocktailpartyn, lanseringar, supéer.

Bisness-tapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa.

Arrangera evenemang

Kun järjestät yritystapahtuman tai konsertin, tee se tyylillä! Sinun tarvitsee vain varata tilat, me huolehdimme kaikesta muusta. ❤️

Näyttävästi valaistu Musiikkitalon Konserttisali Classical trancellations -konsertissa.

Konsertsalen

Finlands ståtligaste konsertsal ger ditt evenemang en högtidlig inramning. Den amfiteaterlika och stämningsfulla salen klingar vackert och fungerar utmärkt som tilldragande mittpunkt för evenemang i större skala.

Yksityistilaisuus Musiikkitalon Paavo-salissa.

Paavo-salen

Paavo-salens harmoniska inramning skapar fin stämning för såväl seminarier och möten som mer högtidliga och festliga evenemang. Här kan du också ordna akustiska och svagt förstärkta konserter samt övningar inför konserter i Konsertsalen.

Näkymä Kansalaistorille Musiikkitalon Terassilämpiöstä

Terassfoajén

Den ljusa Terrassfoajén erbjuder en unik vy över Riksdagshuset och Medborgartorget. I foajén lyckas möten och presskonferenser lika väl som cocktailpartyn.

Terassen

Hur skulle det låta med elegant sommarfest vid Medborgartorget? Eller en kräftskiva i den mörknande höstkvällen, i stadens skimrande ljus? På vår splitternya uppvärmda terrass kan du ordna evenemang nästan året runt.

Pikkujoulu-gaala Musiikkitalon Ravintolassa.

Restaurang – Klubb

Restaurang – Klubb fungerar på vardagar som en lunchrestaurang. Med egen ingång, garderob och scen lämpar den sig utmärkt för exempelvis presskonferenser, morgonseminarier, cocktailpartyn, fester och kulturevenemang.

Black Box

Den eleganta evenemangslokalen förvandlas behändigt från seminarielokal till konsertsal eller till en imponerande interiör för en kvällsfest. Här kan du ordna t.ex. ett cocktailparty med program, en supé eller ett party efter egen smak.

Camerata

På Cameratas stora anpassbara scen finns gott om plats och publiken har god sikt över hela scenen från den stigande läktaren. Salens akustik kan justeras för såväl konserter som muntliga framträdanden.

Musiikkitalon Organo tyhjänä.

Organo

Organo är en vacker sal avsedd för orgelkonserter, men den lämpar sig utmärkt också för seminarier och möten. De tre visuellt ståtliga orglarna imponerar även om någon orgelkonsert inte ingår i programmet.

Sonore

Tack vare sin stora scen och sin mångsidiga teknik är den flexibelt anpassbara Sonore idealisk för både vokalmusik och musikteater. Här kan du också ordna flotta paneldebatter, möten och företagsevent med program.

Back to top