Anna kesän soida duurissa, järjestä tapahtuma Musiikkitalossa!

Asiakkaanamme saat muun muassa

❤️ Tyylikkäät ja monipuoliset tilat tapahtumallesi

❤️ Oman tapahtumatuottajan, joka varmistaa tapahtumasi onnistumisen

❤️ Huippuluokan striimaus- ja lähetyspalvelut

❤️ Laadukkaat tarjoilut

❤️ Lämminhenkisen ja asiantuntevan palvelun

❤️ Keskeisen sijainnin Helsingin keskustassa

Vielä ehdit varata tilan yrityksesi kesätapahtumalle! Musiikkitalon kesän ykköstila on ehdottomasti Terassi, jossa pääsee asiapitoisen muun ohjelman ohella nauttimaan auringosta, raikkaasta ilmasta ja Kansalaistorin tunnelmasta.

Musiikkitalon Terassi on luultavasti Suomen ainoa terassi, joka on varusteltu TV-tasoisella esitystekniikalla, joten sieltä onnistuu tapahtuman striimaaminen tai vaikka televisiolähetyksen tekeminen!

Terassilta avautuvat ovet myös suoraan sisälle Musiikkitalon Päälämpiöön. Päälämpiön ja Terassin yhdistelmä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tapahtumien järjestämiselle. Ulkona voi olla esimerkiksi bändi- ja biletila ja sisällä taas ruokailu ja lounge.

Tarjoa tiimillesi vaikka ylellinen aamiainen Päälämpiössä, voitte samalla seurata aamuauringossa kylpevän Kansalaistorin vilinää.

Oli tapahtumasi pieni tai suuri, juhla, gaala tai yritystapahtuma, olet lämpimästi tervetullut. Musiikkitalon tunnelma on aina oktaavin arjen yläpuolella!

“Lämmin ja ystävällinen palvelunne, kuten myös loistavat järjestelyt ällistyttivät ensimmäisestä yhteydenotosta aina tapahtuman jälkeiseen oven sulkemiseen. Upein palvelukokemus ikinä.”

“Kaikki toimi kerrassaan erinomaisesti, eli ei pienintäkään valittamista!”

“Kerrassaan mainio palvelu! Tapahtumatuottaja osasi räätälöidä meille juuri sellaisen tilaisuuden kuin toivoimmekin.”

“Kiitos kaikki sujui tosi kivasti ja jouhevasti. 🙂 Todella ystävällistä ja nopeaa palvelua.”