Tule Musiikkitalolle myyntijohtajaksi

Liity joukkoomme luomaan unohtumattomia tapahtumia Helsingin sydämessä sijaitseviin upeisiin tiloihimme!

Tehtävässä tulet toimimaan B2B-myyntimme ja -asiakaspalvelun kehittäjänä, tapahtumatiimimme
johtajana ja ottamaan paikkasi Musiikkitalon johtoryhmässä. Vuosittain tiloissamme järjestetään yli 1200
ainutlaatuista tapahtumaa, kuten seminaareja, gaaloja, konsertteja ja asiakastilaisuuksia.

Tehtäväsi Musiikkitalossa

On yhdessä tuottajatiimisi kanssa varmistaa, että tarjoamamme palvelut, tilat ja ravintolakonseptimme kehittyvät ja pysyvät asiakkaidemme ensisijaisena valintana. Tavoitteellisella otteellasi ja aktiivisilla omilla myyntitoimillasi edistät kaupallista menestystämme. Pääset hiomaan myyntiprosessejamme ja kehittämään tapahtumatarjontaamme laajan asiakaskuntamme toiveiden mukaiseksi. Valmennat kaupallista ja teknistä tuottajatiimiäsi ja teet yhteistyötä markkinoinnin, Musiikkitalon päätoimijoiden sekä ulkoistettujen palveluntarjoajien kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta uusia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostavat B2B-myyntiämme ja vahvistavat tuottamaamme asiakaskokemusta. Olet tavoiteorientoitunut ammattilainen, jonka energia asiakaskohtaamisiin ja sidosryhmätyöhön lisää arvoa koko tiimillemme. Tavoitteemme on kasvaa ja kehittyä yhdessä, ja sinun roolisi on ohjata meitä kohti tätä päämäärää.

Toivomme, että sinulla on vahva tausta myynnissä erityisesti B2B-palveluiden parista sekä näyttöjä tulosten saavuttamisesta. Aiempi esihenkilöpalautteesi kertoo, että kykenet inspiroimaan myös tiimisi jäseniä huippusuorituksiin. Kokemus tapahtuma- tai horeca-alalta sekä olemassa olevat yritysverkostot katsotaan eduksesi. Palveluliiketoiminnan kehittämisen taito ja kyky luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ovat avainasemassa tässä tehtävässä. Mikäli sinulla on sujuva suomen- ja englannin kielen taito, CRM-järjestelmän (esim. Salesforce) mahdollistama systemaattinen ote tekemiseen sekä luontainen kyky asiakaskeskeiseen toimintaan, odotamme hakemustasi innolla! Musiikkitalossa työskentely on eläväistä ja dynaamista, ja joustavuus on tärkeä osa työtäsi, sillä osallistut aktiivisesti myös itse tapahtumiin, mikä välillä tarkoittaa työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä osana ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä, jossa jokainen jäsen on olennainen osa merkityksellisten hetkien luomisessa. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja sinulla on merkittävä rooli Musiikkitalon kehityksessä ja kasvussa, tuoden mukanasi oman panoksesi muutosjohtamiseen ja myynnin kehittämiseen.

Hakeminen

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera viimeistään 22.3. tämän linkin kautta. Compass Human Resource Group auttaa meitä rekrytointiprosessissa, ja ensimmäiset haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisäkysymyksissä auttavat Vivi Stening ja Nina Laszlo-Bäckström.

Vivi Stening
puh. 0500 773 755
vivi.stening@compasshrg.fi

Nina Laszlo-Bäckström
puh. 010 320 2441
nina.laszlo-backstrom@compasshrg.fi