Kolmen konsertin mittainen festivaali elokuvamusiikin mestari John Williamsin ikonisten sävellysten parissa.

John Williamsin mukaansatempaava ja teknisesti taidokas musiikki ylittää sukupolvien rajat ja valloittaa kuuntelijoiden sydämet. Williams on voittanut elokuvamusiikillaan Oscar-palkinnon viidesti ja ehdokkaana hän on ollut häkellyttävät 51 kertaa – enemmän kuin kukaan muu Walt Disneyn jälkeen.

Williamsin sävellykset saavat uskomaan uskomattomaan ja sieppaavat mukaan ihmeellisiin maailmoihin. Festivaalin toisessa konsertissa, Wondrous Worlds, kuullaan musiikkia muun muassa elokuvista Harry Potter, Jurassic Park ja Catch Me If You Can:

Olympic Fanfare and Theme
Jurassic Park
Witches of Eastwick – The Devil’s Dance
7 Years in Tibet
Hedwig’s Theme

Väliaika

Sorcerer’s Stone – Nimbus 2000- Fluffy and his harp
Escapades – Closing In (Catch Me if You Can)
Sugarland Express
Memoirs of a Geisha – The Chairman’s Waltz and Sayuri’s theme
BFG – A Child’s Tale
Harry’s Wondrous World

Vantaan Viihdeorkesterin John Williams -festivaali, Across The Years, kokoaa yhteen elokuvamusiikin legendan rakastetuimmat teokset kuudelta eri vuosikymmeneltä. Kolme konserttia kattavassa kokonaisuudessa kuullaan yli 50 suurenmoista sävellystä Williamsin pitkän uran varrelta. Konsertit johtaa Nick Davies.

Konsertissa ei näytetä videomateriaalia elokuvista.

Sarjalippu

Varmista sarjalipulla paikkasi jokaisessa konsertissa. Sarjalipulla -20% sekä aikuisten että lasten lipuista. Sarjalippuja voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta ja palvelupisteistä.

Alkaen 15,50 € 28 € / 15,50 €

Kahvi ja avec?

Vantaan Viihdeorkesteri

Verkkosivut

Alkaen 28 € / 15,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut