The HORROR konsertti sukeltaa kauhuelokuvien musiikkiin antaen pelolle valtaa

Pelko on yksi ihmiskunnan vanhimmista tunteista ja sen perimmäinen tarkoitus onkin turvata eloonjäämisemme. Kautta aikojen kauhu, raakuus ja pimeyden henget ovatkin kiehtoneet oudolla tavalla ihmismieltä.

Vantaan Viihdeorkesteri uskaltautuu muusikko, kirjailija Orvar Säfströmin englanninkielisten juontojen kanssa hulluuden synkimmille, mutkitteliville käytäville, joissa kuolleet heräävät henkiin ja pahuuden kätyrit pitävät hovia. Kuulemme, kuinka paholaisten kuoro laulaa Ave Satania (Ennustus, 1976) ja demonit raahaavat kirkuvat uhrinsa kohti kärsimystä (Hellraiser, 1987). Myös Manaajasta (1973), Hohdosta (1980) ja Halloweenista (1978) tutut sävelet kertovat kaikki samaa tarinaa: tämä ei tule päättymään hyvin.

Kansainvälistä menestystä nauttiva konsertti esitetään nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä. Konsertin johtaa Vantaan Viihdeorkesterin ylikapellimestari Nick Davies.

Konsertissa ei näytetä videomateriaalia elokuvista. Konsertin alkuperä: Underscore Productions.

Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi

— — — — —

Herkuttele suomalaisittain Finnjävelin etkoilla!

Tule nauttimaan Musiikkitalon konserttietkoista Finnjäveliin, Taidehallille, vain kivenheiton päähän Musiikkitalosta. Illan konserttilippua näyttämällä pääset nauttimaan kolmen ruokalajin menun etuhintaan vain 42 euroa!

Finnjävelistä on lyhyt kävelymatka Musiikkitaloon, jossa voit nauttia vaikkapa vielä pienen jälkiruuan ennen konsertin alkua.

Finnjävelin kattaus tuo tarjolle suomalaisen sielunmaiseman koko kirjossaan, ja on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.

Etkot pähkinänkuoressa:

  • Kolmen ruokalajin konsertti-illallinen (alku- ja pääruoka sekä juustot) Finnjävel Salissa erikoishintaan 42 € / hlö (norm. 51,50 €).
  • Tarjous on voimassa vain alla lueteltujen konserttien yhteydessä samana päivänä ennen konserttia (viimeistään klo 16.30 alkaen).
  • Edun saa esittämällä saman illan konserttilipun.
  • Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
  • Tarjous ei ole voimassa erikoispäivinä tai koske muita erikoismenuita.

Huom! Edun käyttäminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta Finnjävel Salissa. Tee pöytävaraus Finnjävelin varaussivulla tai soittamalla myyntipalveluun 0300 472 337 (0,34 €/min+pvm/mpm).

Finnjävelin etkot järjestetään VVO:n myös tulevina konsertti-iltoina:
la 29.10. Vantaan Viihdeorkesteri: The HORROR

Finnjävel tarjoaa suomalaiset luonnonantimet ja perinnereseptit modernisoituina makuelämyksinä. Uusilla keittämisen tavoilla pyritään pääsemään mahdollisimman puhtaasti vanhan maailman makuihin. Finnjävelin keittiömestarit ovat keränneet reseptiikkaa yli sadan vuoden takaa eri puolilta Suomea. Aitoja raaka-aineita hankitaan valituilta, kotimaisilta tuottajilta, sekä sienet, marjat, riista ja kala suoraan suomalaisista metsistä ja järvistä.

Alkaen 15,50 € 28 € / 15,50 €

Kahvi ja avec?

Vantaan Viihdeorkesteri

Verkkosivut

Alkaen 28 € / 15,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut