Vaikuttava kahden tarinan konsertti. Esiintyjinä Lauri Porra, Esko Valtaoja, Ringa Manner, Pyhimys ja Saimaa. Kapellimestarina Dalia Stasevska.

Suuri sinfoninen matka – rakkautta viimesilmäyksellä.

Vantaan Viihdeorkesterin vaikuttava kahden tarinan konsertti. Lauri Porran säveltämä “Aineen ja ajan messu” kertoo maailmankaikkeuden elämänkaaren aamuhämärästä aina siihen saakka, kunnes paisuvan aurinkomme liekit alkavat nuoleskella maapalloamme. Vaikka aurinko viiden miljardin vuoden päästä sammuukin, niin toivo ei sammu, sillä maailmankaikkeudessa on muutakin kuin materiaa!

Messun tarinankertoja on tähtitieteen professori emeritus Esko Valtaoja ja laulusolistina Ringa Manner. Esitettävät laulut on sanoittanut Paula Vesala.

Konsertti on samalla ainutlaatuinen kansainvälinen levynjulkaisukeikka, sillä VVO julkaisee helmikuussa Aineen ja ajan messu -albumin suomeksi ja englanniksi!

Suuren sinfonisen matkan toisella puoliskolla Pyhimys ja Saimaa esittävät yhteisen Olisinpa täällä -albumin sinfoniaorkesterille sovitettuna teoksena. Matti Mikkolan johtaman Saimaan musiikillinen runsaus ja pettämätön melodiantaju, Pyhimyksen oivaltavat lyriikat ja suuren orkesterikokoonpanon ilmaisuvoima muodostavat taatusti mieleenpainuvan kokemuksen. Orkesterisovitukset on tehnyt Anssi Växby.

Molemmissa teoksissa on mukana myös Vaskivuoren lukion kuorot. Konsertin johtaa Dalia Stasevska.

Konserttikokonaisuus on Vantaan Viihdeorkesterin alkuperäistuotantoa.

Alkaen 20,50 € 39 € / 20,50 €

Kahvi ja avec?

Vantaan Viihdeorkesteri

Verkkosivut

Alkaen 39 € / 20,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut