Kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun konsertti
VOITTAJAT LAVALLA – LAULUJA UKRAINALLE

Kansainvälisessä Mirjam Helin -laulukilpailussa vuonna 2014 palkitut sopraano Kateryna Kasper ja baritoni Matija Meic palaavat Musiikkitalon lavalle lied-konserttiin yhdessä pianisti Kirill Kozlovskin kanssa. Konsertissa kuullaan mm. Brittenin, Lisztin, Mendelssohnin ja ukrainalaisten säveltäjien lauluja.

Konsertin lipputulot ohjataan lyhentämättöminä Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon Ukrainan tukemiseksi. Voit tukea myös suoraan lahjoittamalla tapahtuman SPR-nettikeräykseen.

Esiintyjät:
Kateryna Kasper, sopraano
Matija Meić, baritoni
Kirill Kozlovski, piano

Ohjelma:
Britten, Liszt, Mendelsson, ukrainalaiset säveltäjät

Ukrainalaissopraano Kateryna Kasperin taiteilijakuva rakentuu monipuolisuudelle ja tulkinnan autenttisuudelle. Vuonna 2014 hän voitti Kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun naisten sarjan ja kiinnitettiin Frankfurtin oopperatalon solistikuntaan. Kasperin kansainväliseen uraan kuuluvat monet esiintymiset oopperafestivaaleilla, oopperoissa ja orkesterien kanssa sekä säännölliset lied-, oratorioesiintymiset.

Kroatialaisbaritoni Matija Meićin muhkean sankarillinen ääni ja karismaattisen taidokkaat esitykset palkittiin vuonna 2014 Mirjam Helin -laulukilpailussa miesten sarjan toisella sijalla ja erikoispalkinnolla parhaasta suomalaisen yksinlaulun esityksestä. Meić kiinnitettiin Münchenin Gärtnerplatztheaterin solistikuntaan vuonna 2016. Ooppera- ja oratorioesiintymisten lisäksi Meic on esittänyt paljon lauluohjelmistoa, johon ovat usein kuuluneet myös Helin-kilpailuun valmistetut Tauno Pylkkäsen laulut.

Pianisti, MuT Kirill Kozlovski on esiintynyt soolokonsertein ja kamarimuusikkona useilla kansainvälisillä festivaaleilla sekä orkesterien solistina useiden kotimaisten sinfoniaorkestereiden kanssa. Hän esiintyy säännöllisesti liedpianistina Suomessa ja ulkomailla.

Alkaen 26 € 26 € /

Kahvi ja avec?

Kansainvälinen Mirjam Helin -laulukilpailu

Verkkosivut

Alkaen 26 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut