Villi sointi -taidenäyttely tuo yhteen kuusi kuvataiteilijaa eri puolilta Suomea; Asu, Kilpi, Laaksonen, Malin, Sirkiä ja Ylikojola.

Villi sointi -taidenäyttely tuo yhteen kuusi kuvataiteilijaa eri puolilta Suomea; Aila Asu, Riitta Kilpi, Marke Laaksonen, Anne Malin, Tarja Sirkiä ja Juhana Ylikojola luovat omat tulkintansa luonnon ja maailmankaikkeuden villistä soinnista.

Universumin laajassa kankaassa sointi voi olla siveltimenveto, joka muuttaa näkymättömän, mutta kuuluvan, eläväksi.
Konstellaatioiden tavoin taide muodostaa kaaoksessa kuvioita harmonisoimalla olemassaolon eriäviä lankoja.
Tässä kesyttämättömässä erämaassa taide saa monia muotoja. Se tanssii musiikin monimutkaisten melodioiden läpi, joissa jokainen sävel nousee ja laskee kuin kaukaisten galaksien törmäyksen kaiut. Se kutoo tarinoita maalarin siveltimen vedoilla ja vangitsee ohikiitäviä hetkiä luonnon majesteettisuudesta ja värien leikki ilmentää villin ja kesyttämättömän hengen ydintä.

Universumi itsessään on liikkeessä olevaa taidetta, sinfoniaa taivaankappaleista, jotka pyörivät kosmisessa baletissa. Olemme vain katsojia, jotka katselevat hämmästyneenä käsityksemme ulkopuolella olevaa loistoa.
Silti juuri universumin erämaassa taide saa syvimmän inspiraationsa ja kuiskaa salaisuuksia niille, jotka uskaltavat uskaltaa villeihin paikkoihin etsimään ylevää.

Uudet, löytämättömät soinnut muistuttavat meitä sisällämme olevasta rajattomasta potentiaalista ja kehottavat meitä tutkimaan ja luomaan. Ne inspiroivat meitä uskaltamaan tuntemattomaan, syleilemään sydämissämme asuvaa villiä. Näin voimme myös ymmärtää paikkamme sekä taiteilijoina, että katsojina olemassaolon kosmisessa mestariteoksessa.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut