Viipurin Lauluveikkojen 125-vuotisjuhlakonsertissa soi Suomen tarina. Tervetuloa mukaan karjalaisten ja mieskuoromusiikin ystävien kansanjuhlaan!

Tervetuloa mukaan kansanjuhlaan! Tule nauttimaan elämyksellisestä konsertista, joka huipentuu Lauluveikkojen ja 1700 henkisen yleisön yhdessä laulamaan karjalaisten lauluun.

Viipurin Lauluveikkojen 125-vuotisjuhlakonsertissa soi Suomen tarina. Konsertissa ovat läsnä Viipurissa perustetun ja evakkotaipaleen kulkeneen kuoron historia, nykyisyys ja tulevaisuus. Historian jylhiä sointeja kuullaan mieskuorotaiteen ajattomissa klassikoissa, joiden tulkkina Viipurin Lauluveikot erityisesti tunnetaan. Nykypäivän sykettä kuullaan rakastetuimpien radiohittien sävelillä. Tulevaisuutta viitoittavat kantaesitykset, joissa voimme kuulla, minne suomalainen mieskuorolaulu on suuntaamassa.

Historia, nykyisyys ja tulevaisuus yhdistyvät myös konsertin tulenkantajat-teemassa. 1920-luvulla Suomessa vaikuttanut taiteilijasukupolvi identifioitui tulenkantajat-liikkeeksi. Tulenkantajille tärkeitä arvoja olivat suomalaisen kulttuurin kehittäminen, teknologinen edistys ja kaupunkilainen kulttuuri. Konsertissa kuullaan sekä tulenkantajat-säveltäjien teoksia että kappaleita, joiden aiheet heijastelevat tulenkantajien elämää ja arvoja: suomalaista sävelmaisemaa kauneimmillaan, boheemia kaupunkilaiselämää ja Euroopan suuntaan avattuna olevia ikkunoita.

Juhlakonsertin sointiväreihin kuuluu myös karjalaisuus. Karjalainen poljento soi niin historian, nykyisyyden kuin tulevaisuuden sävelillä. Viipurin Lauluveikkojen juhlakonsertit ovat perinne monille karjalaisille ja karjalaisuuden ystäville. Tuuthan sieki kuuntelemaan, laulamaan ja juhlimaan yhes!

Karjalaisuuden tulenkantaja Viipurin Lauluveikot toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlakonserttiinsa lauantaina 23.4.2022.

Alkaen 15 € 20 € / 15 €

Kahvi ja avec?

Viipurin Lauluveikot ry

Verkkosivut

Alkaen 20 € / 15 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut