Ihmeelliset, ihanat vauvat! Tule juhlimaan Musiikkitaloon. Luvassa paljon ohjelmaa vauvoille ja vanhemmille!

Tänä vuonna pääsemme viettämään jo kuudetta Vauvan päivää! Kaksi vuotta juhlistimme vauvoja virtuaalisesti, mutta nyt on taas aika kokoontua yhteen lumoutumaan vauvoista. Ohjelmaa on paljon! Alla pieni läpileikkaus siitä, mitä kaikkea on luvassa tämän vuoden Vauvan päivän päätapahtumassa Helsingissä.

Klo 10–11.30 Eläintarhan urheilukenttä
Uutena tapahtumapaikkana on Eläintarhan urheilukenttä, jossa on tapahtumaa klo 10-11.30. Paikalla on mm. Kantoliinayhdistys ja Pyöräliitto. Eltsussa voit testata myös tavarapyöriä, joita on muutama paikalla. Lopuksi klo 11.30 kävellään yhdessä Musiikkitalolle!

Klo 12–16 Livetapahtuma Musiikkitalon Päälämpiö
Jo perinteiseksi Vauvan päivän päätapahtumaksi muodostunut Musiikkitalon osuus tekee paluun tänä vuonna! Paikalla on eri yhdistyksiä ja yrityksiä esittelemässä toimintaansa sekä mahtavia livetietoiskuja tietenkään vauvoja ja taaperoita unohtamatta. Tule paikalle tapaamaan muita, nauttimaan ja saamaan tietoa!

Valtakunnallinen striimi
Valtakunnallinen striimi näkyy Musiikkitalon YouTube-kanavalla ja on täynnä mitä mielenkiintoisempia puheenvuoroja, tietoiskuja ja musiikkiesityksiä. Kuuntele striimi livenä oikeaan aikaan suoraan kotisohvaltasi tai myöhemmin Sinulle sopivana aikana.

”Keinoja vauvaperheiden auttamiseen haastavissa tilanteissa” – Seminaari Musiikkitalon Terassilämpiö
Uutena tulokkaana Vauva päivässä on ammattilaisille tarkoitettu maksullinen seminaari. Seminaariin voi osallistua paikan päällä Musiikkitalossa tai kuunnella seminaarin etänä webinaarina. Puhujina kolme asiantuntijaa kolmesta eri järjestöstä (Suomen Theraplay-yhdistys ry, Suomen Perinataalimielenterveys ry ja Ensi- ja turvakotien liitto). Ilmoittaudu mukaan linkistä: https://forms.gle/T2th7r7xSXcrqjkX8

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

VauvaSuomi ry

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut