Kysyttyjen konserttien ohjelmisto pohjautuu Wienin filharmonikkojen uudenvuoden konserttiin, joka kerää miljoonayleisöt vuosittain.

Schönbrunnin Linnanorkesterin nuoria huippusoittajia johtaa arvostettu ruotsalainen kapellimestari Mika Eichenholz, joka valmistui kapellimestariksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 1989. Samana vuonna hän vastaanotti myös Ruotsin kansallisen kapellimestarikilpailun ensimmäisen palkinnon. Nykyään Eichenholz on kysytty kapellimestari ympäri Eurooppaa ja Etelä-Amerikkaa.

Solisteina esiintyvät suomalaisillekin jo aiemmilta vuosilta tutuiksi tuleeet sopraanot Jenifer Lary (kaikki kaupungit) ja Simona Eisinger (Espoo ja Helsinki) sekä baritoni Michael Havlicek. Wieniläiskonserttien klassinen ohjelmisto pohjautuu Wienin filharmonikkojen vuosittaiseen uudenvuoden konserttiin, joka kerää miljoonayleisöt television ääreen ympäri maailmaa. Kiertuekokoonpanon repertuaari koostuu W.A. Mozartin, Straussin dynastian ja heidän aikalaistensa klassikkoteoksista. Konsertin kappalevalikoima elää hieman vuosittain, mutta päättyy aina komeasti Johan Strauss nuoremman Tonava kaunoinen-wienervalssiin ja Johann Strauss vanhemman Radetzky-marssiin.

Suomessa uudenvuoden wieniläiskonsertit ovat viihdyttäneet yleisöjä jo yli vuosikymmenen, ja konsertit ovat olleet useimmiten loppuunmyytyjä.

Schönbrunnin Linnanorkesteri johtajanaan kapellimestari Mika Eichenholz.

www.schoenbrunnfestivalorchester.com
Facebook-tapahtuma

Alkaen 59,50 € 69,50 € / 59,50 €

Kahvi ja avec?

Alkaen 69,50 € / 59,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut