Uudenmaan rajoitusten jatkuessa konsertti esitetään tallenteena. Kaikille lipunostaneille (klo 11, 13 ja 15 esitykset, ml. sarjalippulaiset) lähetetään maanantaina 18.1. sähköpostitse katselulinkki, jonka kautta konsertti on katsottavissa 31.1. klo 24 saakka.

Mikäli sinulla on ongelmia katselulinkin vastaanottamisessa, voit olla yhteydessä aikaisintaan ti 19.1. Musiikkitalon väliaikaiseen puhelinpalveluun arkisin ma–pe klo 9–11 p. 020 7070 437.

Jos ostat lippuja tallennekonserttiin maanantaiaamuun mennessä, saat katselulinkin sähköpostiisi yhteislähetyksessä. Myöhemmin ostaessasi saat katselulinkin sähköpostitse suoraan tilausvahvistuksessasi.

UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne: Great American Songbook

Laulaja Annimaria Rinne ja UMO Helsinki Ensemble tarttuvat ennakkoluulottomasti “suuren amerikkalaisen laulukirjan” säkeisiin – eli 1920–1950-luvun suosittuihin Broadway-teattereiden sekä Hollywood-elokuvien musiikkinumeroihin. Luvassa enemmän ja vähemmän kuultuja musikaaliklassikoita tyylikkäinä sovituksina.

Annimaria Rinne on helsinkiläinen laulaja, joka liikkuu rennosti jazzin ja viihdemusiikin alueella. Rinne on esiintynyt mm. Helsingin kaupunginorkesterin, UMO Helsingin, Turun filharmonian ja Pori Sinfoniettan solistina. Rinne saa tuekseen UMO Helsinki Ensemblen, jonka muusikoilla on mittava ura niin UMO Helsinki Jazz Orchestran riveissä kuin lukuisissa omissa projekteissaan.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. UMO Helsinki Ensemble on big bandin riveistä koottu pienempi kokoonpano.

Konsertin kesto 1 h, ei väliaikaa.

Konsertti kuuluu Avantin, UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) yhteiseen AUF-sarjaan. Eri tyylilajeja edustavat huippuorkesterit kutsuvat kuulijoita päiväkonsertteihin tutustumaan monenlaisiin musiikillisiin makupaloihin.

Alkaen 6,5 € 6,5 € /

Kahvi ja avec?

UMO Helsinki Jazz Orchestra / Musiikkitalo

Kotisivut

Alkaen 6,5 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut