Caisa 25- vuotisjuhlan taidelahja: Ulla Pirttijärvi & Ulda -yhtye esittää modernia saamelaista musiikkia.

Kahdeksan vuodenaikaa -konsertti tuo esiin pohjoiseen luontoon liittyviä teemoja ja käy musiikillista vuoropuhelua perinteisen saamelaiskulttuurin ja nykyisen maailman välillä. Esitys on rakennettu siten, että akustinen soitinsäestys antaa tilaa joiun rikkaalle ja maagiselle ääniväripaletille ja tukee joiun omaa äänimaailmaa. Yhtye on julkaissut kaksi levyä “Ulda” (2012) ja “Roijk” (2018) ja on esiintynyt vuodesta 2009 lähtien Suomen ja pohjoismaiden lisäksi mm. USA:ssa, Saksassa, Ranskassa ja Venäjällä.

Ulla Pirttijärvi & Ulda performs modern Sámi music. The Eight Seasons concert presents themes from Northern nature and a dialogue between traditional and modern Sámi culture. The performance brings out the rich and magical sound palette of the yoik, which is accompanied by acoustic instruments. The group has released two albums “Ulda” (2012) and “Roijk” (2018) and has performed since 2009 in the Nordic countries and e.g. in USA, Germany, France and Russia.

Ulla Pirttijärvi & Ulda-joavkku konsearttas beassat gullat árbevirolaš ja ođđaáigásaš musihka gulahallama. Gávcci jagiáiggi -konsearta buktá ovdan erenomážit temáid, mat laktásit davvi lundui. Instrumeanttat láhčet saji luođi viiddes ja magihkalaš jietnamáilbmái ja duvdet dan. Jagi 2012 almmustuvai debyhtta-CD ”Ulda” ja jagi 2016 nubbi skearru “Roijk”. Joavku lea čuojahan omd. Suomas, davviriikkain, USA:s, Duiskkas, Frankriikkas ja Ruoššas.

Esiintyjät:
Ulla Pirttijärvi, joiku/yoik/juoigan
Marko Jouste, kitara/guitar/gitárra
Pessi Jouste, viulu/violin/fidjol
Elias Nieminen, rummut/drums/rumbu
Uula Jouste, basso ja koskettimet/bass and keyboard/bássa ja piáno

Ohjelma:
Esitys on taidelahja, joka kuuluu Caisan 25- juhlavuoteen.
Kauden viimeisen Kesäkonsertin tarjoaa Kulttuurikeskus Caisa.

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin 4.6.–17.8. klo 17 alkaen.

Perjantaista keskiviikkoon esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot: maanantaisin ja tiistaisin on luvassa klassista, keskiviikkoisin poppia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Sunnuntaisin genre vaihtelee.

Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin!

Sateen sattuessa konsertti pidetään sisätiloissa. Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut