Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 17.5.–29.7. klo 17!

Tuomas Ruokonen Quartet on rumpali-säveltäjä Tuomas Ruokosen sävellysten ympärille rakentunut yhtye, jonka musiikki yhdistelee pohjoismaista jazzia eteerisiin post-rock-sävyihin. Yhtye julkaisi debyytti EP:nsä RuOK? tammikuussa 2023.

Näkövammainen ja juuri Hollannissa maisteriopintonsa viimeistellyt Ruokonen näkee erilaisuuden taiteellisena vahvuutena ja rajoitteet luovuuden työkaluina.

Kvartetin ilmaisussa improvisointi syventää kappaleiden taustalla olevia tarinoita, jotka ovat saaneet alkunsa tosielämän havainnoista. Musiikkitalon konsertti on ensimmäinen tilaisuus kuulla tuoreen RuOK? EP:n musiikkia Suomessa.

Konsertin tarjoaa Kulttuuria kaikille -palvelun Tilaa taiteilijuuteen -hanke, yhteistyössä Koneen säätiön kanssa.

Esiintyjät:
Tuomas Ruokonen, rummut
Ville-Veikko Airaniemi, kitara
Oskari Siirtola, basso
Toomas Keski-Säntti, piano

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. Elias Gould, Pesso ja Ilta.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin Kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Huonon sään sattuessa kesäkonsertti siirtyy sisätiloihin Musiikkitalon ravintolaan.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Musiikkitalo

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut