Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 17.5.–29.7. klo 17!

Mikko Herranen on pitkän linjan muusikko, musiikkituottaja ja artisti. Herranen elää musiikkia täysillä, se on työ, harrastus ja elämäntapa.

Jotkut muistavat miehen ehkä 2000-luvun alun metallibändeistä Velcra, Rust, Mauron Maiden. Toiset ehkä Voice Of Finlandin ensimmäisen kauden täysillä kaikkeen heittäytyvänä tulkitsijana. Herranen on tuhansien juhlien musagenrerajoja rikkova viihdyttäjä, thrash-metal bändin laulava rumpali, herkkien tunteiden tulkki, musiikkituottaja ja vakavasti kantaa ottava vaihtoehtoartisti. Tästä miehestä on moneksi. Herranen on syntymäsokea ja oivallinen esimerkki siitä miten musiikki poistaa erilaisuuden raja-aitoja ihmisten väliltä, sekä siitä miten kovalla työllä unelmia voi toteuttaa vaikka minkälaisista lähtökohdista.

Konsertissa kuullaan sekä uutta että vanhaa Herrasta. Tämä on Herraselle erikoisvuosi, koska samana vuonna ilmestyy kaksi levyllistä soolomateriaalia. Kevään mittaan Varjot-levy ja syksyllä “Epäsovinnaisuuden ja järjen valtava kliimaksi”. Tule kokemaan mitä rock on silloin kun sitä tekevät aidot ihmiset suurella tunteella ja sydämellä.

Tässä konsertissa juhlistetaan Varjot-levyn ilmestymistä ja rokataan basson täristäessä rintalastaa niinkuin silloin kun rock oli vielä uutta ja salaperäistä. Älä jätä väliin!

Konsertin tarjoaa Kulttuuria kaikille -palvelun Tilaa taiteilijuuteen -hanke, yhteistyössä Koneen säätiön kanssa.

Esiintyjät:
Mikko Herranen, laulu ja basso
Bändi, rummut, kitara ja koskettimet

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. Elias Gould, Pesso ja Ilta.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin Kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Huonon sään sattuessa kesäkonsertti siirtyy sisätiloihin Musiikkitalon ravintolaan.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Musiikkitalo

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut