Lähde taianomaisen musiikin matkalle Harry Potterin ihmeelliseen maailmaan!

Konsertin uusi päivämäärä on tiistai 16.11.2021. Aiempiin konsertteihin ostetut liput (ed. 11.10.2021) käyvät sellaisinaan uudelle päivälle.

Liput voi palauttaa 17.10.2021 saakka, ja palautuksia hoitaa Ticketmaster. Mikäli et pyydä palautusta lipunhinnasta tähän mennessä, lippurahat tilitetään konserttijärjestäjälle. Ohjeet lippujen palautukseen. Kaikille lipunostaneille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa oston yhteydessä, on lähetetty tiedote ohjeineen myös sähköpostitse.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Huomioithan, että useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelyssä on yhä ajoittain ruuhkaa. Tästä johtuen uusien palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 30 päivää.

Ainutlaatuinen elokuva- ja musiikkielämys saapuu Musiikkitalon Konserttisaliin marraskuussa 2021, ja pääset kokemaan parhaat musiikkihetket Harry Potter -elokuvista Lontoon filharmonisen ja sinfonisen elokuvaorkesterin johdolla.

Saat kuulla neljän huippusäveltäjän teoksia koko kahdeksanosaisesta Harry Potter -elokuvasarjasta. Oscar-palkittu John Williams sävelsi musiikit kolmeen ensimmäiseen elokuvaan, muun muassa kaikkien tunteman “Hedwig’s Theme” -kappaleen. Mukana on myös Patrick Doylen, Nicholas Hooperin ja Alexandre Desplatin tunnettuja sävellyksiä elokuvasarjan myöhemmistä osista sekä Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmästä. Konserttielämystä täydentävät vierailevat tähdet sekä lumoavat visuaaliset efektit.

Alkaen 49 € 49 € /

Kahvi ja avec?

Star Entertainment GmbH

Verkkosivut

Alkaen 49 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut