Kiehtovassa TangoNyky-illassa joukko eturivin tanssitaiteilijoita luovat tulkintoja tangosta.

Kiehtovassa TangoNyky-illassa joukko eturivin tanssitaiteilijoita luovat tulkintoja tangosta. Musiikista vastaa Mikko Helenius, Anni Elif Egecioglu ja Soul Strings.

TangoNyky-duettoilta on osa Improtango-festivaalia, joka järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Duettoiltaan festivaali on jälleen kutsunut kiinnostavan joukon eturivin tanssitaiteilijoita. Esiintyjinä ovat Katja Koukkula, Jussi Väänänen, Ismo-Pekka Heikinheimo, Tanja Illukka, Mia Jaatinen, Minna Karttunen, Minttu Pietilä ja Miro Puronen. Kiehtovassa ja yllätyksellisessä illassa taiteilijaparit luovat omaperäisiä tulkintoja tangosta. Musiikista vastaa Mikko Helenius yhdessä Anni Elif Egecioglun ja Soul String -jousiorkesterin kanssa. Illassa esiintyvät myös festivaalin taiteelliset johtajat Minna Tuovinen ja Martin Heslop. Illan ohjelma päättyy heidän johdattamaan yhteiseen tanssituokioon yleisön ja orkesterin kesken.

Improtango on koreografipari Minna Tuovisen ja Martin Heslopin kehittämä ja jalostama tanssikieli. Sen juuret ovat argentiinalaisen tangon peruselementeissä, jotka luovat pohjan luovalle, dynaamiselle ja monitasoiselle kommunikaatiolle.

Konsepti: Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Koreografia ja tanssi: Katja Koukkula, Jussi Väänänen, Ismo-Pekka Heikinheimo, Tanja Illukka, Mia Jaatinen, Minna Karttunen, Minttu Pietilä, Miro Puronen sekä Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Musiikki: Mikko Helenius, Anni Elif Egecioglu sekä Soul Strings -jousiorkesteri
Valo-ja tilasuunnittelu: Jukka Kolimaa

Tapahtuman kesto n. 2 h

Yhteistyössä As2wrists Dance Company, Musiikkitalo ja Suomen Kulttuurirahasto

Tapahtumassa istutaan turvavälein, liput myydään numeroimattomana ja niitä on saatavilla vain rajoitettu määrä.

Improtango-festivaalissa yhdistyvät taidetanssi sekä sosiaalinen tanssi. Sen peruslähtökohtana on tarjota huipputason taide-elämyksiä sekä matalan kynnyksen tapahtumia, johon kuka tahansa voi osallistua. Se tarjoaa osallistujalle kokonaisvaltaisen tanssikokemuksen.

Alkaen 18 € 28 € / 18 €

Kahvi ja avec?

As2Wrists ry

Kotisivut

Alkaen 28 € / 18 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus ovat meille ykkösasioita. Olemme kiinnittäneet valtavasti huomiota koronapandemiasta johtuviin erikoisjärjestelyihin, jotta konserttielämys olisi mahdollisimman turvallinen ja vailla huolta.

Tutustuthan erikoisjärjestelyihin etukäteen tästä

Maistuisiko väliajalla lasi kuohuvaa, kuppi kuumaa tai pientä syötävää? Ennakkotilauksella säästät aikaa ja vaivaa, jolloin ehdit nautiskella kiireettömästi väliajasta.

Korona-aikana useissa konserteissa ei ole väliaikaa lainkaan. Näin vältetään ylimääräistä liikennettä lämpiössä ja käytävillä. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut nauttimaan tarjoiluistamme ennen konserttia!

Tilaa tarjoilut etukäteen tästä

Sijaintimme on niin keskeinen kuin olla voi: lähes kaikki julkiset kulkuvälineet tulevat aivan viereemme. Kaikilla sisäänkäynneillä on ympärivuotiset pyöräparkit. Lähimmästä Aimo Park Finlandia -parkkihallista pääsee kuivin jaloin suoraan hissillä aulaamme.

Lue lisää Musiikkitaloon saapumisesta

Naulakko

Korona-aikana päällysvaatteet saa viedä mukanaan katsomoon. Suuret kantamukset on kuitenkin jätettävä naulakkoon. Naulakko on tänä poikkeusaikana maksuton.

Myöhästyminen

Myöhästyneet pääsevät sisään useimmiten seuraavilla taputuksilla tai viimeistään väliajalla.

Kuvaaminen

Itse konserttia ei pääsääntöisesti saa kuvata, mutta ennen konserttia, taputuksilla ja konsertin jälkeen kuvaaminen on sallittua. Konserttijärjestäjällä saattaa olla omia, tarkempia ohjeistuksia.

Pukeutuminen

Musiikkitalossa ei ole yhtikäs mitään pukeutumisohjeistusta, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Vältä kuitenkin voimakasta hajusteiden käyttöä, jotta myös astmaatikot ja hajusteyliherkät voivat nauttia konsertista.

Musiikkitalo on täysin esteetön: meille ei ole kynnystä tulla. Opasteemme ja porraskaiteemme ovat kohomerkittyjä, ja lattioissa kulkevat ohjauslistat. Induktiosilmukat toimivat, ja opaskoirat ovat tervetulleita.

Lue lisää saavutettavuudesta tästä

Konserttisali

Lippusi paikkamerkinnästä näet reitin paikallesi. Ovinumero kertoo, mistä ovesta sinun tulee saapua saliin, ja katsomot on merkitty kirjaimin. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäyntien tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle ennestään tuttu: henkilökuntamme ohjaa sinut oikeaan katsomoon.

Camerata, Sonore ja Black Box

Rivinumeron avulla suunnistat numeroidulle istuimellesi katsomossa. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäynnin tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle tuttu: ovihenkilökuntamme ohjaa sinut paikallesi.

Numeroimaton katsomo

Voit valita paikkasi vapaasti.

Katsomokartat

Konserttisali
Camerata
Black Box
Sonore
Organo