Vuoden 2022 TangoNyky-duettoilta tarjoaa jälleen kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta.

Minna Tuovisen ja Martin Heslopin vuonna 2018 alkuunpanema TangoNyky-duettoilta järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Illan pääosassa ovat duetot.

Duetto on yhteistyöhön perustuva ja luova taidemuoto, jossa kaksi tanssijaa työskentelee läheisesti yhdessä ja pyrkii löytämään keskinäisen yhteyden. Tango tuo mukanaan vahvan halun kuunnella, ymmärtää, kommunikoida parin kanssa ja löytää yhdessä yhteys myös musiikkiin. Ilta antaa yleisölle upean mahdollisuuden kokea huipputekijöiden luomia teoksia, joissa intensiivinen ja vahva läsnäolo ja dynaaminen ja monitasoinen kommunikaatio ovat pääosassa.

Tilausteosten koreografeina ja tanssijoina ovat Nina Hyvärinen, Jack Traylen, Annamari Keskinen, Ryan Mason, Samuli Emery, Sakari Kinnunen,Sofia Ruija ja Alma Äijö. Musiikista vastaa Mikko Helenius yhdessä 15-henkisen Soul String jousiorkesterin kanssa. Illassa esiintyvät myös taiteelliset johtajat. Illan ohjelma päättyy heidän johdattamaan yhteiseen tanssituokioon yleisön ja orkesterin kesken.

Konsepti: Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Koreografia ja tanssi: Nina Hyvärinen, Jack Traylen, Annamari Keskinen, Ryan Mason, Samuli Emery, Sakari Kinnunen, Sofia Ruija, Alma Äijö, Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Musiikki: Mikko Helenius sekä Soul Strings jousiorkesteri
Valo-ja tilasuunnittelu: Jukka Kolimaa
Tuotanto: Improtango Company

Iltaa ovat tukeneet Taiteen Edistämiskeskus ja Helsingin kaupunki.

https://facebook.com/improtango
https://instagram.com/improtango

Alkaen 15,50 € 30 € / 15,50 €

Kahvi ja avec?

Improtango Company

Verkkosivut

Alkaen 30 € / 15,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut