TangoNyky-ilta tarjoaa kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta nykytanssin, flamencon ja uuden sirkuksen näkökulmasta.

Vuoden 2021 TangoNyky-ilta tarjoaa kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta nykytanssin, flamencon ja uuden sirkuksen näkökulmasta.

Minna Tuovisen ja Martin Heslopin vuonna 2018 alkuunpaneman TangoNyky-illan pääosassa ovat duetot. Duetto antaa esiintyjälle upean mahdollisuuden dynaamiselle kommunikaatiolle, intiimille ja intensiiviselle läsnäololle. Iltaan on kutsuttu jälleen kiinnostava joukko eturivin tanssitaiteilijoita. Illan tilausteosten koreografeina ja tanssijoina ovat Katja Lunden, Janne Marja-Aho, Jenna Broas, Elina Lindfors, Kardo Shiwan, Wilhelmina Ojanen, Louis Sartori do Vale ja Mira Ravald. Musiikista vastaa Mikko Helenius yhdessä Soul String jousiorkesterin kanssa. Illassa esiintyvät myös taiteelliset johtajat. Illan ohjelma päättyy heidän johdattamaan yhteiseen tanssituokioon yleisön ja orkesterin kesken.

Konsepti: Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Koreografia ja tanssi: Katja Lunden, Janne Marja-Aho, Jenna Broas,Elina Lindfors, Kardo Shiwan, Wilhelmina Ojanen, Louis Sartori do Vale ja Mira Ravald sekä Martin Heslop ja Minna Tuovinen
Musiikki: Mikko Helenius sekä Soul Strings jousiorkesteri
Valo-ja tilasuunnittelu: Jukka Kolimaa
Yhteistyössä Improtango company, Taike, Helsingin kaupunki ja Musiikkitalo

https://facebook.com/improtango
https://instagram.com/improtango

Alkaen 18 € 28 € / 18 €

Kahvi ja avec?

Improtango ry

Verkkosivut

Alkaen 28 € / 18 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut