Kanteleensoittaja Matilda Bergmanin Sitten tiesin sen olevan tuuli -konsertissa kietoutuvat yhteen idän ja lännen kulttuuripiirien vaikutteet

Konsertit peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka

Etelä-Suomen aluehallintoviraston antamaan määräykseen perustuen Taideyliopiston tapahtumat on peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka. Seuraamme AVI:n ohjeistuksia ja konsertteja tullaan järjestämään livenä terveysturvallisesti heti, kun se on mahdollista. Ajantasaisen tiedon rajoituksista löydät turvallisesti tapahtumissa -sivustoltamme.

Tutustu turvaohjeisiimme

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi. Ticketmaster on yhteydessä lipunostaneisiin asiakkaisiin, jotka ovat antaneet yhteystietonsa oston yhteydessä.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 28.2.2022 mennessä.

Palautuslomake

Musiikki nostaa asioita mielen eri kerroksista koetun piiriin, kuvaa niitä ja luo niiden kokemiselle kontekstin. Konsertissa kuullaan monipuolista kamarimusiikkia klassisesta nykymusiikkiin, ja osa teoksista on ensiesityksiä kanteleella.

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 22.1. klo 14–15.

Esiintyjät
Matilda Bergman, konserttikantele
Heidi Ilmolahti, viulu
Emilia Karhi, huilu
Laura Linkola, konserttikantele
Mariette Reefman, alttoviulu

Lisätietoja: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi

Talven nuoret taiteilijat -konserttisarja

Talven nuoret taiteilijat -sarja 22.1.–12.2.2022 esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut