Konsertissa kuullaan Edith Södergranin runoja laulettuina ja puhuttuina

Edith Södergran (1892–1923) oli menehtyessään vain 31-vuotias, mutta hänen sanansa elävät vielä sata vuotta myöhemminkin. Edithin ääni saa hahmon ja tilan konsertissa, jossa hänen sanoihinsa sävelletty musiikki kohtaa puhutun runoutensa. Edith Södergran – mitään selityksiä ei kaivata. 

Konsertissa kuullaan Edith Södergranin runoja suomeksi ja ruotsiksi, laulettuina ja puhuttuina. Viisi laulajaa ja kolme pianistia yhdessä ohjaaja J. Martina Roosin kanssa luovat dramatisoidun konsertin, jossa Edith Södergranin runot ovat keskiössä. 

Esiintyjät

  • Lotta Pylkäs ja Aino Heimonen 
  • Okko Lakka ja Gabriele Bajoraite 
  • Maija Turunen ja Kiia Nordlund 
  • Ilona Tiira ja Alicia Ibañez-Resjan 
  • Sofia Majanen ja Gabriele Bajoraite 

Lisätiedot: Matti Leisma, matti.leisma@uniarts.fi

Soiva kieli -konsertit

Sibelius-Akatemian laulumusiikin Soiva kieli -laulusarjassa kuullaan vuosittain neljä liedkonserttia laulutaiteen ja pianomusiikin opiskelijoiden esittäminä. Soiva kieli -laulusarjan taiteellisena johtajana toimii liedmusiikin lehtori Keval Shah.

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Alkaen 6,50 € 11,50 € / 6,50 €

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Alkaen 11,50 € / 6,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut