Koko perheen ilmainen laulutapahtuma juhlistaa 10-vuotiasta Musiikkitaloa sekä karaoken 50-vuotissynttäreitä!

Singa Open Air Karaoke on koko perheen ilmainen laulutapahtuma Musiikkitalon viherkannella!

Tapahtuma juhlistaa 10-vuotiasta Musiikkitaloa sekä samalla karaoken 50-vuotissynttäreitä. Suomalaisten rakas kansanharrastus karaoke pääsee vihdoin ulos sisätiloista ihmisten ilmoille pitkän karanteenin jälkeen.

Singa Open Air Karaokessa biisien lyriikoita voi seurata Musiikkitalon kyljessä olevalta Pohjoismaiden suurimmalta näytöltä, joten sykähdyttävä laulukokemus on taattu. Kolmatta vuotta Musiikkitalon nurtsilla järjestettävä tapahtuma tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden nauttia singaamisen ilosta turvallisesti yhdessä ilman turhaa jännittämistä ja esiintymispaineita. Kaikki laulamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita messiin.

Laulutoiveet voi antaa tapahtuman aikana helposti Singan mobiliisovelluksen avulla, jonka voi ladata oman laitteen sovelluskaupasta. Sovelluksesta voi myös selata Suomen suurinta laulukirjastoa ja treenata singaamista myös kotona. Kaikkia laulutoiveita ei välttämättä päästä toteuttamaan kahden tunnin tapahtuman aikana, mutta laulamista voi jatkaa rajoituksista riippuen klo 17 eteenpäin Singasta löytyvistä sadoista karaokepaikoista ympäri maan.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Singa / Helsingin Musiikkitalo

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut