Seminaarinmäen mieslaulajat, tutummin Semmarit hartaasti odotetulla Ilakoivat silakat -kiertueella

Yli kolmekymmentä vuotta omilla aalloillaan uiskennellut Seminaarinmäen mieslaulajat tulevat jälleen!

Hartaasti odotettu Ilakoivat silakat -kiertue starttaa Kajaanin Kaukametsästä 25.11. ja päättyy Helsingin Musiikkitalolle 10.12. Omintakeisen showryhmän parviäly on tuottanut jälleen uuden, monitaiteellisen konserttikokonaisuuden, joka tarjoilee yleisölle sekä täysin uutta tuotantoa että historian syvyyksistä nostettuja klassikoita. Semmarit-show on aina elämys, joka liikuttaa, naruttaa, naurattaa ja nappaa kuulijan sydämen haaviinsa.

— — — — —

Herkuttele suomalaisittain Finnjävelin etkoilla!

Tule nauttimaan Musiikkitalon konserttietkoista Finnjäveliin, Taidehallille, vain kivenheiton päähän Musiikkitalosta. Illan konserttilippua näyttämällä pääset nauttimaan kolmen ruokalajin menun etuhintaan vain 42 euroa!

Finnjävelistä on lyhyt kävelymatka Musiikkitaloon, jossa voit nauttia vaikkapa vielä pienen jälkiruuan ennen konsertin alkua.

Finnjävelin kattaus tuo tarjolle suomalaisen sielunmaiseman koko kirjossaan, ja on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.

Etkot pähkinänkuoressa:

  • Kolmen ruokalajin konsertti-illallinen (alku- ja pääruoka sekä juustot) Finnjävel Salissa erikoishintaan 42 € / hlö (norm. 51,50 €).
  • Tarjous on voimassa vain alla lueteltujen konserttien yhteydessä samana päivänä ennen konserttia (viimeistään klo 16.30 alkaen).
  • Edun saa esittämällä saman illan konserttilipun.
  • Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
  • Tarjous ei ole voimassa erikoispäivinä tai koske muita erikoismenuita.

Huom! Edun käyttäminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta Finnjävel Salissa. Tee pöytävaraus Finnjävelin varaussivulla tai soittamalla myyntipalveluun 0300 472 337 (0,34 €/min+pvm/mpm).

Finnjävel tarjoaa suomalaiset luonnonantimet ja perinnereseptit modernisoituina makuelämyksinä. Uusilla keittämisen tavoilla pyritään pääsemään mahdollisimman puhtaasti vanhan maailman makuihin. Finnjävelin keittiömestarit ovat keränneet reseptiikkaa yli sadan vuoden takaa eri puolilta Suomea. Aitoja raaka-aineita hankitaan valituilta, kotimaisilta tuottajilta, sekä sienet, marjat, riista ja kala suoraan suomalaisista metsistä ja järvistä.

Alkaen 24 € 35 € / 24 €

Kahvi ja avec?

Musiikkituotanto Ukkokiekuu Oy

Verkkosivut

Alkaen 35 € / 24 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut