Musiikin ja tekstin tiivis ilotulitus rakkaudesta, intohimosta ja elämästä – Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston luoma ainutlaatuinen kokonaisuus

Konsertin uusi ajankohta on 14.8.2021 klo 19.00 (ed. 28.11.2020 /11.5.2021). Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

Liput voi palauttaa 31.5.2021 saakka, ja palautuksia hoitaa Ticketmaster. Mikäli et pyydä palautusta lipunhinnasta tähän mennessä, lippurahat tilitetään konserttijärjestäjälle. Ohjeet lippujen palautukseen. Kaikille lipunostaneille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa oston yhteydessä, on lähetetty tiedote ohjeineen myös sähköpostitse.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Huomioithan, että useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelyssä on yhä ajoittain ruuhkaa. Tästä johtuen uusien palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 30 päivää.

Musiikin ja tekstin tiivis ilotulitus rakkaudesta, intohimosta ja elämästä. Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston luoma ainutlaatuinen kokonaisuus. Varaa myös paikkasi konsertin etkoille Finnjäveliin!

Sanat & sävel syntyi koronakaranteenin aikana taiteilijapariskunnan kotitunnelmissa. Esityksessä sanat ja sävelet vuorottelevat tiiviissä tahdissa, monenlaisia tunnelmia ruokkien. Siinä tuntuvat eletty elämä, rakkaus, intohimo, tyhjän pesän syndrooma ja vanheneminen – nuo kaikkein parhaimmat ja samalla raastavimmat palikat.

Tekstit ovat Eeva Kilven, Timo Parvelan, Tommy Tabermannin, Kari Hotakaisen ja Claes Anderssonin kynistä.

Musiikkina kuullaan Iiron sävellyksiä, sekä J. S. Bachin, W. A. Mozartin, Egberto Gismontin, Leonard Bernsteinin sekä Jimmy van Heusenin klassikoita.

Esiintyjät:
Iiro Rantala, piano
Lotta Kuusisto, kertoja

Kuva: Jari Kivelä

Konsertissa istutaan turvavälein, istuthan lippuusi merkityllä paikalla.

Konserttiin on saatavilla ryhmälippuja vähintään 10 hengen ryhmille. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Musiikkitalon Sanat & sävel -etkot Finnjävelissä!

Tule nauttimaan konserttietkoista Finnjäveliin. Sanat & sävel -konserttilippua näyttämällä saat kahden ruokalajin menun hintaan 25 € / henkilö.

Menu julkaistaan Musiikkitalon verkkosivuilla myöhemmin.

Mitä: Sanat & sävel -konsertin etkot Finnjävelissä
Missä: Finnjävelin Sali
Milloin: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: 25 € / henkilö

Varaa paikkasi maukkaille etkoille:
Varaa pöytä
– puh. 0300 472 337

Alkaen 30 € 30 € /

Kahvi ja avec?

Alkaen 30 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut