Antti Autio nousee Radio Helsingin Kesäliven lavalle soolona!

Antti Autiosta on tullut nopeasti yksi rakastetuimmista kotimaisista laulaja-lauluntekijöistä. Autio yhtyeineen soittaa ja sanoittaa upeasti toiveikkuutta ja rakkautta, toisaalta haikeutta ja maailmantuskaa. Tunnelmallisista keikoistaan tunnettu Autio valloittaa ja vangitsee yleisönsä lyriikoillaan, joista jokainen voi löytää tarttumapintaa.

Aution pitkäsoitot Minä tuon mukanani sateet (2017), Pihalla tuulee taas (2019) ja Kaikki talot huojuu (2022) saivat jatkoa helmikuussa julkaistun uuden albumin Täällä sinua kaivataan (2024) myötä.

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Helsingin Musiikkitalo & Radio Helsinki

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Helsingin Musiikkitalo & Radio Helsinki

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut