Musiikillisesti Kuuhullu on melankolista, mutta samalla kaunista laulaja-laulunkirjoittaja musiikkia.

Tervetuloa nauttimaan kesätorstaista ja maksuttomista keikoista Radio Helsingin, Musiikkitalon ja Food&Events Tapahtumaravintoloiden kanssa!

Radio Helsingin KESÄLIVE tuo Musiikkitalon terassille Radio Helsingin kuratoimia artisteja genrerajoista piittaamatta. Touko- ja kesäkuun aikana terassilla esiintyvät Rosa Coste, Amuri, Kuuhullu, Lyyti, Louie Blue, Pekka Nisu (soolo) ja Hassan Maikal (soolo).

Kuuhullu on Felix Lybeckin sooloprojekti, joka on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, joista uusin “Ollaan täällä yksin” julkaistiin marraskuussa 2021. Ensimmäisestä levystä poiketen levyllä kuullaan kokonainen bändi ja Radio Helsingin Kesälivessä kuullaan yhtye kokonaisuudessaan ekaa kertaa sitten levyjulkkareiden. Keikkoja aika harvakseltaan soittava Kuuhullu valmistelee tällä hetkellä kolmatta levyä. Musiikillisesti Kuuhullu on melankolista, mutta samalla kaunista laulaja-laulunkirjoittaja musiikkia. Levyn julkaisi Luova Records, Helmi Levyt sekä Need Money for Records. Felix tunnetaan myös muista yhtyeistä, kuten muun muassa Bad Sauna sekä Feeliksissä ja Cool Bus ohjelmista Radio Helsingissä.

Bändiin kuuluu:
Felix Lybeck (kitara, laulu sekä rummut)
Olli Puolakka (kontrabasso)
Eetu Tuominen (sähkökitara)
Pietari Panula (viulu)
Ahti Kulo (alttoviulu sekä lyömäsoittimet)

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Radio Helsinki

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut