Kissa on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta.

Tervetuloa nauttimaan kesätorstaista ja maksuttomista keikoista Radio Helsingin, Musiikkitalon ja Compass Groupin kanssa! Radio Helsingin KESÄLIVE tuo Musiikkitalon terassille Radio Helsingin kuratoimia artisteja genrerajoista piittaamatta.

Kissa on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam-spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta pop-estetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista. Bändi on moniaistinen kokemus, joka tarjoaa silmiä hivelevän shown, josta on mahdoton irrottaa katsettaan.

Yhtye julkaisee keväällä 2023 toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Apinalinna. Kissan toinen näytös on herkkä, hienostunut ja kunnianhimoinen. Siinä on aiempaa enemmän syvyyttä. Luvassa on kovaa rokkia, tarttuvaa pop-sensibiliteettiä, isoja sovituksia ja suuria tunteita huolellisesti yhteen liimattuna.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Musiikkitalo & Radio Helsinki

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut