Poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista ilmiöksi!

Petrus Schroderus, tenori
Alberto Hold-Carrido, kapellimestari
Aarno Cronvall, juontaja
Vantaan Viihdeorkesteri

Tenori Petrus Schroderuksen ura on kulkenut poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista klassisen viihteen ainutlaatuiseksi tulkitsijaksi. Matkan varrella, niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässä on ollut nousuja ja laskuja. Vaikeuksista noustessa on keskeistä ollut sisu, usko, toivo ja rakkaus. Ja näistä suurin on rakkaus. Rakkauden Voima -konsertti kertoo musiikin keinoin tarinaa parantavasta, vahvistavasta rakkaudesta, josta syntyvän voiman avulla suurimmatkin haasteet voitetaan. Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä rakkausklassikkoja, ajankohtaisia ukrainalaisia kansanlauluja sekä Petrukselle sävellettyä uutta musiikkia. Konsertti päättyy napolilaislaulujen myötä italialaiseen ilotulitukseen.

Tämän upean konsertin orkesterina on Vantaan Viihdeorkesteri ja kapellimestarina Alberto Hold-Carrido. Konsertin juontaa legendaarinen Aarno Cronvall.

Oululaisen poliisin Petrus Schroderuksen ura oopperalaulajana alkoi varsinaisesti Timo Mustakallio-laulukilpailun voitosta Savonlinnan Oopperajuhlilla kesällä 2004. Kiinnitys Suomen kansallisoopperaan toi seuraavien vuosien aikana hänelle useiden oopperateosten päärooleja. Petrus esiintyi myös Savonlinnan oopperajuhlien produktioissa sekä konserttisolistina eri puolilla maailmaa.

Vuonna 2012 Petrus palasi kotikaupunkiinsa Ouluun poliisin tehtäviin, mutta laulamisen kipinä ei sammunut. Nyt vuosia myöhemmin, Petruksen musiikin painopiste on muuttunut oopperasta ikivihreiden klassikoiden, slaavilaisten romanssien ja italialaisen musiikin, lähinnä napolilaislaulujen suuntaan. Yhä suuremmassa osassa ovat myös uudet, Petrukselle sävelletyt kappaleet.

Petruksen musiikkivideot ovat herättäneet suurta kiinnostusta maailmalla. Merkittävimpänä Rakasta sinua elämä, jonka katselukertojen määrä Youtubessa lähentelee jo 4 miljoonaa, ja TikTokissa on ylittänyt jo 14 miljoonaa katselukertaa. Petrus on pitänyt useita konsertteja Ukrainan kansan tukemiseksi ja julkaissut ukrainalaista musiikkia. Nich yaka misyachna -kansanlaulu on saavuttanut jo yli 2 miljoonaa katselukertaa Youtubessa.

Maaliskuussa 2023 Petruksen ensimmäinen albumi (cd), Laulan sun iltasi tähtihin, saavutti kultalevyn rajapyykin, 10 000 myytyä täysihintaista levyä. Helmikuussa 2023 julkaistu uusin albumi “Rakkauden Voima” on myynyt vajaassa kuukaudessa yli 5000kpl.

Aiemmin ostetut liput (ed. 2.9.2023) käyvät konserttiin sellaisenaan.

Poliisin työstä Petrus luopui kesällä 2022 keskittyäkseen täysin laulajan uraan. Suosio on räjähtänyt! On syntynyt ilmiö, Petrus Schroderus.


Petrus Schroderus verkkosivut
Facebook
YouTube
Spotify

Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 15 € 25 € / 15 €

Kahvi ja avec?

HeartBrain Oy

Verkkosivut

Alkaen 25 € / 15 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut